fbpx Skip to content

Kick off Jaaropleiding Allround Styling

Kick off Jaaropleiding Allround Styling

Yes! Het is weer zover. Het nieuwe schooljaar is begonnen en vorige week maakten we kennis met de nieuwe Allround Styling studenten. Zij gaan het komende jaar het stylingvak ontdekken aan de hand van diverse praktijkopdrachten én les van toppers uit het vak. Zo maakten ze de eerste week al kennis met Danie Bles.

Dag 1: De meiden moesten om 10.00uur aanwezig zijn, en we startten met een kennismakingles aan de hand van een meegenomen voorwerp. Ze hebben uitleg gekregen over het programma van aankomend jaar en natuurlijk kennis gemaakt met het Style School ByDanie team, onder het genot van een overheerlijke lunch.

Dag 2: Danie Bles is langs geweest om de nieuwe groep Allround Styling studenten te ontmoeten. Ze kregen een uur de tijd om Danie vragen te stellen en meer te weten te komen over het stylingvak. Dit werd gedaan in de vorm van een kring – gezellig en ontspannen.

De eerste indruk van de nieuwe studenten?

Fleur van Noort: “Mijn eerste indruk is heel goed. Een super gezellig ‘klaslokaal’ zonder die typische schoolsfeer.”

Annemijn de Boer: “Veel gezellige meiden in mijn klas, en leuke docenten!”

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.