fbpx Skip to content

First lesson Personal Styling

First lesson Personal Styling

Ook de cursus Personal Styling is van start gegaan. Afgelopen zaterdag kwamen de cursisten voor het eerst bij elkaar in het World Fashion Center in Amsterdam voor de aftrap van de cursus. Het leslokaal van Style School ByDanie was aangekleed met Style School canvas bags en etuis vol styling benodigdheden voor iedere cursist. De eerste lesdag stond in het teken van een kennismaking. Dit keer is de groep weer goed gevuld met enthousiaste vrouwen. De groep varieert in leeftijd, met ieder hun eigen stijl. Eén ding hebben ze zeker gemeen: hun liefde voor mode. Onderwerpen als identiteit, zelfbeeld en imago kwamen aan bod. De les werd verzorgd door Kelly Huijsman, stylist van o.a. Chantal Janzen. Learn from the best!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.