fbpx Skip to content

First lesson Personal Styling

First lesson Personal Styling

Ook de cursus Personal Styling is van start gegaan. Afgelopen zaterdag kwamen de cursisten voor het eerst bij elkaar in het World Fashion Center in Amsterdam voor de aftrap van de cursus. Het leslokaal van Style School ByDanie was aangekleed met Style School canvas bags en etuis vol styling benodigdheden voor iedere cursist. De eerste lesdag stond in het teken van een kennismaking. Dit keer is de groep weer goed gevuld met enthousiaste vrouwen. De groep varieert in leeftijd, met ieder hun eigen stijl. Eén ding hebben ze zeker gemeen: hun liefde voor mode. Onderwerpen als identiteit, zelfbeeld en imago kwamen aan bod. De les werd verzorgd door Kelly Huijsman, stylist van o.a. Chantal Janzen. Learn from the best!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.