fbpx Skip to content

First lesson Personal Styling

First lesson Personal Styling

Ook de cursus Personal Styling is van start gegaan. Afgelopen zaterdag kwamen de cursisten voor het eerst bij elkaar in het World Fashion Center in Amsterdam voor de aftrap van de cursus. Het leslokaal van Style School ByDanie was aangekleed met Style School canvas bags en etuis vol styling benodigdheden voor iedere cursist. De eerste lesdag stond in het teken van een kennismaking. Dit keer is de groep weer goed gevuld met enthousiaste vrouwen. De groep varieert in leeftijd, met ieder hun eigen stijl. Eén ding hebben ze zeker gemeen: hun liefde voor mode. Onderwerpen als identiteit, zelfbeeld en imago kwamen aan bod. De les werd verzorgd door Kelly Huijsman, stylist van o.a. Chantal Janzen. Learn from the best!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.