fbpx Skip to content

Allround Styling girls les van Pascal-Joël Weber

Allround Styling girls les van Pascal-Joël Weber

Deze twee onderwerpen kwamen samen in de eerste echte lesweek Allround Styling. Vorige week stonden de lessen in het teken van een introductie, maar nu is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. ‘S ochtends kregen de studenten les van Ingrid van Essen. We stelden haar in dit interview aan je voor. De studenten gingen op zoek naar hun stijlicoon. Denk aan Coco Chanel, Jane Birkin, Twiggy, maar denk ook aan popartiesten als Madonna en David Bowie.

De middag werd gevuld met Pascal-Joël Weber. Hij werkte o.a. voor Viktor & Rolf en begeleidt de studenten naar een geheel verzorgd portfolio dankzij diverse shoots en praktijkopdrachten. Hij won de ELLE Style Awards 2013 en werkt als professioneel stylist voor diverse merken en redacties. Als iemand onze studenten kan vertellen hoe de business werkt, is het de van oorsprong Amerikaanse Pascal-Joël. De eerste shoot die op de planning staat voor onze studenten? De still life shoot. Hierover later meer.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.