fbpx Skip to content

Learning by doing: Still shoot

Learning by doing: Still shoot

De Allround Styling studenten zijn nog maar drie weken bezig met de jaaropleiding, maar de eerste professionele fotoshoot stond al op het programma. Ze hebben samen met stylist Pascal-Joël Weber hard gewerkt aan het voorbereiden van de still shoot door middel van lessen over conceptontwikkeling en het maken van moodboards. Still life styling is een belangrijke vaardigheid van een Allround Stylist. Een still foto is een foto van een of meerdere accessoires, dus een foto zonder model. Tijdens de still shoot mochten de studenten werken met de luxe schoenen van designer en educator Zeynep Dag van het merk ALZÚARR.

Bekend still fotograaf Rene Mesman fotografeerde de beelden in zijn studio in Amsterdam. Hier ontdekten de studenten voor het eerst hoe het er op de set aan toegaat. Ze werden tijdens de still shoot intensief begeleid door educator Pascal-Joël. Enthousiasme ten top! Benieuwd naar de resultaten? Stay tuned!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.