fbpx Skip to content

Learning by doing: Still shoot

Learning by doing: Still shoot

De Allround Styling studenten zijn nog maar drie weken bezig met de jaaropleiding, maar de eerste professionele fotoshoot stond al op het programma. Ze hebben samen met stylist Pascal-Joël Weber hard gewerkt aan het voorbereiden van de still shoot door middel van lessen over conceptontwikkeling en het maken van moodboards. Still life styling is een belangrijke vaardigheid van een Allround Stylist. Een still foto is een foto van een of meerdere accessoires, dus een foto zonder model. Tijdens de still shoot mochten de studenten werken met de luxe schoenen van designer en educator Zeynep Dag van het merk ALZÚARR.

Bekend still fotograaf Rene Mesman fotografeerde de beelden in zijn studio in Amsterdam. Hier ontdekten de studenten voor het eerst hoe het er op de set aan toegaat. Ze werden tijdens de still shoot intensief begeleid door educator Pascal-Joël. Enthousiasme ten top! Benieuwd naar de resultaten? Stay tuned!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.