fbpx Skip to content

Learning by doing: Still shoot

Learning by doing: Still shoot

De Allround Styling studenten zijn nog maar drie weken bezig met de jaaropleiding, maar de eerste professionele fotoshoot stond al op het programma. Ze hebben samen met stylist Pascal-Joël Weber hard gewerkt aan het voorbereiden van de still shoot door middel van lessen over conceptontwikkeling en het maken van moodboards. Still life styling is een belangrijke vaardigheid van een Allround Stylist. Een still foto is een foto van een of meerdere accessoires, dus een foto zonder model. Tijdens de still shoot mochten de studenten werken met de luxe schoenen van designer en educator Zeynep Dag van het merk ALZÚARR.

Bekend still fotograaf Rene Mesman fotografeerde de beelden in zijn studio in Amsterdam. Hier ontdekten de studenten voor het eerst hoe het er op de set aan toegaat. Ze werden tijdens de still shoot intensief begeleid door educator Pascal-Joël. Enthousiasme ten top! Benieuwd naar de resultaten? Stay tuned!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.