fbpx Skip to content

Op bezoek bij SO PR

Op bezoek bij SO PR

Topstylist Famke Mesman (stylist voor o.a. LINDA. Magazine) stond vorige week voor de klas. Ze vertelde hilarische fashion failures en juicy anekdotes uit eigen ervaring, zodat onze studenten een realistisch beeld krijgen van het leven van een stylist. Niets is wat het lijkt. De topstylist gaf de Allround Styling studenten tevens een kijkje in haar eigen portfolio, waar prachtig beeld in stond van eigen werk met Lil Kleine, Anna Nooshin en andere BN-ers. Opvallend aan Famke is haar eigen handtekening. Haar signature is sexy en ze hanteert de stijlregel ‘more is more’. Maar waar haalt Famke nou al die kleding voor shoots vandaan? Bij een PR-bureau!

Daarom brachten de studenten een bezoekje aan de buren in het World Fashion Center, SO PR. Want, daar mag je als stylist kleding lenen. Hoe dit werkt en hoe je op de lijst van een PR-bureau komt, leren de studenten tijdens deze lessen. SO PR vertegenwoordigt merken als Elisabetta Franchi, Bas Kosters en Silvian Heach.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.