fbpx Skip to content

Ready, set, PR shoot

Ready, set, PR shoot

De Allround Styling studenten zijn klaar om hun dromen te verwezenlijken. Van een succesvolle still shoot naar een professionele shoot in de studio in drie weken. Dit keer stonden de Style School girls in de startblokken om een prachtig beeld te ontwikkelen bij PR-bureau UPR. Ze zorgden zelf voor de nodige voorbereiding en kregen uitleg over de verschillende (designer) brands die UPR vertegenwoordigt. Handig, als je maar een kwartiertje krijgt om een ‘Glitz and Glam’-proof look samen te stellen.

De ideeën van de verschillende studenten kwamen tot leven dankzij geweldige mode-items en een overvloed aan waanzinnige accessoires. Die uiteraard allemaal voldeden aan het thema ‘Glitz and Glam’. De studenten brachten niet alleen hun eigen gedachten tot leven, maar gingen samenwerken in groepjes van drie. Uit ervaring weten we: team work makes the dream work! 

Het is super om dingen te leren door ze gelijk in de praktijk uit te voeren. Helemaal als je tips krijgt van de beste mensen uit het vak!

Er waren twee prachtige modellen van Future Faces aanwezig en de studenten werden begeleid door topstylist en educator Famke Mesman. Zij stopte de studenten hier en daar wat tips toe tijdens het doorpassen met de modellen van Future Faces. Gestyled en wel gingen de modellen de set op. Bekend fotograaf Martijn Senders fotografeerde de look, en schreef daarmee geschiedenis in de hoofden van de styling girls. Hun eerste beeld op camera – geweldig!

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.