fbpx Skip to content

Backstage bij de finale van de Elite Model Look

Backstage bij de finale van de Elite Model Look

Na een succesvol avontuur tijdens Amsterdam Fashion Week, werden de Style School ‘dressers’ dit keer opgeroepen voor de finale van de Elite Model Look. De talenten van Style School ByDanie mochten hier aan de slag als kleedster. De organisatie van de modellencompetitie biedt onze ‘upcoming stylisten’ een geweldig groot podium. De studenten waren namelijk verantwoordelijk voor de styling van alle modellen op de catwalk. Sommigen kenden het klappen van de zweep dankzij hun ervaring op Amsterdam Fashion Week, voor andere studenten was dit een gloednieuwe beleving. En wat voor een beleving! Wij geloven dat je in de praktijk nog beter leert hoe een professionele stylist te werk gaat en wat het inhoudt om dit vak te bekleden. Learning by doing!

De Elite Model Look werd gehouden in het prachtige Beurs van Berlage – hartje centrum. De kleding en styling lag in handen van Danie Bles en onze studenten ondersteunden haar waar nodig. De studenten kregen ieder een finalist toegewezen, die ze van top tot teen mochten aankleden. Oefenen, kleding checken, stomen en stylen. De Style School girls ‘rockten’ de finale. Petje af, want achter de schermen is zo’n fashion show hectisch en ligt er ineens een grote druk op je schouder. Maar onze stylisten hielden het hoofd koel. We’re soooo proud!

Foto’s: Simone Frank

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.