fbpx Skip to content

Kick-off Fashion Styling

Kick-off Fashion Styling

Een nieuw hoofdstuk gaat van start. Na de kick-off van de cursus Personal Styling, gaat nu ook de cursus Fashion Styling van start met een enthousiaste groep cursisten. Zij gaan 13 weken lang, 1 avond in de week aan de slag met de belangrijkste thema’s van Fashion Styling. Denk aan editorial styling, commerciële styling en conceptontwikkeling.

Op dinsdagavond is het Style School lokaal gereserveerd voor de nieuwe cursisten. Zij kwamen vorige week een voor een binnen druppelen. Alle cursisten, zowel een man als een tiental vrouwen, delen een passie voor mode. De kick-off werd gegeven door stylist Suuz Bisschops. Zij liet de cursisten kennis maken met de verschillende facetten van het stylingvak, ze vertelde over haar eigen loopbaan en liet stylingwerk zien. Vervolgens gingen de stylisten direct zelf aan de slag. Tijdschriften en scharen werden uit de kast getrokken. Tijd om creatief te zijn!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.