fbpx Skip to content

Kick-off Fashion Styling

Kick-off Fashion Styling

Een nieuw hoofdstuk gaat van start. Na de kick-off van de cursus Personal Styling, gaat nu ook de cursus Fashion Styling van start met een enthousiaste groep cursisten. Zij gaan 13 weken lang, 1 avond in de week aan de slag met de belangrijkste thema’s van Fashion Styling. Denk aan editorial styling, commerciële styling en conceptontwikkeling.

Op dinsdagavond is het Style School lokaal gereserveerd voor de nieuwe cursisten. Zij kwamen vorige week een voor een binnen druppelen. Alle cursisten, zowel een man als een tiental vrouwen, delen een passie voor mode. De kick-off werd gegeven door stylist Suuz Bisschops. Zij liet de cursisten kennis maken met de verschillende facetten van het stylingvak, ze vertelde over haar eigen loopbaan en liet stylingwerk zien. Vervolgens gingen de stylisten direct zelf aan de slag. Tijdschriften en scharen werden uit de kast getrokken. Tijd om creatief te zijn!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.