fbpx Skip to content

Kick-off Fashion Styling

Kick-off Fashion Styling

Een nieuw hoofdstuk gaat van start. Na de kick-off van de cursus Personal Styling, gaat nu ook de cursus Fashion Styling van start met een enthousiaste groep cursisten. Zij gaan 13 weken lang, 1 avond in de week aan de slag met de belangrijkste thema’s van Fashion Styling. Denk aan editorial styling, commerciële styling en conceptontwikkeling.

Op dinsdagavond is het Style School lokaal gereserveerd voor de nieuwe cursisten. Zij kwamen vorige week een voor een binnen druppelen. Alle cursisten, zowel een man als een tiental vrouwen, delen een passie voor mode. De kick-off werd gegeven door stylist Suuz Bisschops. Zij liet de cursisten kennis maken met de verschillende facetten van het stylingvak, ze vertelde over haar eigen loopbaan en liet stylingwerk zien. Vervolgens gingen de stylisten direct zelf aan de slag. Tijdschriften en scharen werden uit de kast getrokken. Tijd om creatief te zijn!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.