fbpx Skip to content

Masterclass topstylist Jetteke van Lexmond

Masterclass topstylist Jetteke van Lexmond

De week begon ontzettend goed voor de Allround Styling girls. De studenten van de jaaropleiding kregen namelijk les van Jetteke van Lexmond. Ja, de zus van, maar daarnaast een geweldige stylist, die het echt heeft gemaakt in de modewereld. Dat is overigens het leuke aan de jaaropleiding – je krijgt les van verschillende ‘masters’ uit het vak. Jetteke vliegt de hele wereld over om de mooiste beelden te verzamelen. Zo versiert ze Doutzen Kroes met haar prachtige looks voor VOGUE. Jetteke gaat tot het uiterste voor een mooie foto!

Styling heeft volgens deze topstylist te maken met nieuwsgierigheid naar het leven. Je bent nooit te oud om te leren. Voor Jetteke is iedere dag anders. De ene dag is ze bezig met het stylen van een commercial, de andere dag is ze in de studio van het spelprogramma dat haar zus presenteert. Soms is ze een hele dag bezig voor VOGUE of is ze gezellig thuis met de kids. Bedankt Jetteke, voor je inspiratie, kennis en ervaringen! 

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.