fbpx Skip to content

Masterclass topstylist Jetteke van Lexmond

Masterclass topstylist Jetteke van Lexmond

De week begon ontzettend goed voor de Allround Styling girls. De studenten van de jaaropleiding kregen namelijk les van Jetteke van Lexmond. Ja, de zus van, maar daarnaast een geweldige stylist, die het echt heeft gemaakt in de modewereld. Dat is overigens het leuke aan de jaaropleiding – je krijgt les van verschillende ‘masters’ uit het vak. Jetteke vliegt de hele wereld over om de mooiste beelden te verzamelen. Zo versiert ze Doutzen Kroes met haar prachtige looks voor VOGUE. Jetteke gaat tot het uiterste voor een mooie foto!

Styling heeft volgens deze topstylist te maken met nieuwsgierigheid naar het leven. Je bent nooit te oud om te leren. Voor Jetteke is iedere dag anders. De ene dag is ze bezig met het stylen van een commercial, de andere dag is ze in de studio van het spelprogramma dat haar zus presenteert. Soms is ze een hele dag bezig voor VOGUE of is ze gezellig thuis met de kids. Bedankt Jetteke, voor je inspiratie, kennis en ervaringen! 

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.