fbpx Skip to content

Masterclass van topstylist Xaviera Aubri

Masterclass van topstylist Xaviera Aubri

Topstylist Xaviera Aubri deelde vorige week haar kennis van het stylingvak met de Fashion Styling cursisten. Aubri werkt voor bekende magazines en is een van de gelukkigen, die zichzelf succesvol stylist mag noemen. Als iemand weet hoe het er in de stylingwereld aan toe gaat, dan is het topstylist Xaviera.

Mode is voor Xaviera Aubri een manier van communiceren. Ben je met mode bezig, dan moet je weten wat er in de wereld speelt. Veel designers worden geïnspireerd door het nieuws. Mode is dus niet alleen leuk. Het kan een zware boodschap overbrengen en rake onderwerpen aansnijden. Maar ook geschiedenis is een belangrijke inspiratiebron. Xaviera bouwde haar carrière op aan de hand van haar kennis van kunstgeschiedenis. Ze zegt hierover: “Mijn presentaties waren altijd sterker door kennis. Je kan veel talent hebben, maar kennis is key.”

Ook les krijgen van professionals uit de modewereld? Klik hier!

Je kan nog zoveel talent hebben, maar kennis is key!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.