fbpx Skip to content

Masterclass van topstylist Xaviera Aubri

Masterclass van topstylist Xaviera Aubri

Topstylist Xaviera Aubri deelde vorige week haar kennis van het stylingvak met de Fashion Styling cursisten. Aubri werkt voor bekende magazines en is een van de gelukkigen, die zichzelf succesvol stylist mag noemen. Als iemand weet hoe het er in de stylingwereld aan toe gaat, dan is het topstylist Xaviera.

Mode is voor Xaviera Aubri een manier van communiceren. Ben je met mode bezig, dan moet je weten wat er in de wereld speelt. Veel designers worden geïnspireerd door het nieuws. Mode is dus niet alleen leuk. Het kan een zware boodschap overbrengen en rake onderwerpen aansnijden. Maar ook geschiedenis is een belangrijke inspiratiebron. Xaviera bouwde haar carrière op aan de hand van haar kennis van kunstgeschiedenis. Ze zegt hierover: “Mijn presentaties waren altijd sterker door kennis. Je kan veel talent hebben, maar kennis is key.”

Ook les krijgen van professionals uit de modewereld? Klik hier!

Je kan nog zoveel talent hebben, maar kennis is key!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.