fbpx Skip to content

Personal shoppen met Kelly Huijsman

Personal shoppen met Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is al jaren personal stylist. Zo shopt ze o.a. verschillende looks voor Chantal Janzen. Shoppen wordt door velen als leuk omschreven, maar personal shoppen is een vak op zich. Dat moet je in de vingers krijgen. De Personal Styling cursisten leerden de tricks of the trade van het personal shoppen door zelf de winkelstraten in te gaan, op zoek naar de perfecte look voor een klant. In dit geval een medestudent. Vervolgens vond er tijdens de les een doorpas plaats, waarbij iedere student een look aangemeten kreeg. De looks werden besproken met topstylist Kelly.

We verklappen een aantal geheimen uit de les: stel de juiste vragen aan de klant tijdens een intakegesprek, kijk naar wat je klant mooi vindt, maar geef er je eigen draai aan en kijk uit waar je volume geeft in de look. Wil jij opgeleid worden tot stylist en deze tips in de praktijk brengen? Klik hier voor de cursus Personal Styling.

Kijk naar het figuur van je klant tijdens het personal shoppen!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.