fbpx Skip to content

Personal shoppen met Kelly Huijsman

Personal shoppen met Kelly Huijsman

Kelly Huijsman is al jaren personal stylist. Zo shopt ze o.a. verschillende looks voor Chantal Janzen. Shoppen wordt door velen als leuk omschreven, maar personal shoppen is een vak op zich. Dat moet je in de vingers krijgen. De Personal Styling cursisten leerden de tricks of the trade van het personal shoppen door zelf de winkelstraten in te gaan, op zoek naar de perfecte look voor een klant. In dit geval een medestudent. Vervolgens vond er tijdens de les een doorpas plaats, waarbij iedere student een look aangemeten kreeg. De looks werden besproken met topstylist Kelly.

We verklappen een aantal geheimen uit de les: stel de juiste vragen aan de klant tijdens een intakegesprek, kijk naar wat je klant mooi vindt, maar geef er je eigen draai aan en kijk uit waar je volume geeft in de look. Wil jij opgeleid worden tot stylist en deze tips in de praktijk brengen? Klik hier voor de cursus Personal Styling.

Kijk naar het figuur van je klant tijdens het personal shoppen!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.