fbpx Skip to content

Backstage: studio shoot

Backstage: studio shoot

De studio van Witman Kleipool was vorige week het modeterrein voor de Allround Styling studenten. Zij gingen namelijk als stylist aan de slag tijdens een professionele shoot met het thema STUDIO 54. Style School ByDanie regelde de studio, fotograaf, hair and make-up artist en de modellen. De studenten ontdekken zo zelf hoe de styling business echt werkt. Ze waren verantwoordelijk voor de kleding, accessoires en achtergrondprops. Door als stylist aan de slag te gaan, leren de studenten wat wel en niet werkt op beeld, hoe de samenwerking verloopt op de set en wat je allemaal nodig hebt om stylist te zijn. Daarnaast ontwikkelden ze zelf een concept en een moodboard ter voorbereiding. Ze hebben de shoot ‘gerockt’. Wij nemen je mee achter de schermen!

Model agency: Ulla Models, modellen: Devika en Emmanuelle, stylist en educator: Suuz Bisschops, fotograaf: Martijn Senders, Make-up: Christel Man.

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.