fbpx Skip to content

Backstage: studio shoot

Backstage: studio shoot

De studio van Witman Kleipool was vorige week het modeterrein voor de Allround Styling studenten. Zij gingen namelijk als stylist aan de slag tijdens een professionele shoot met het thema STUDIO 54. Style School ByDanie regelde de studio, fotograaf, hair and make-up artist en de modellen. De studenten ontdekken zo zelf hoe de styling business echt werkt. Ze waren verantwoordelijk voor de kleding, accessoires en achtergrondprops. Door als stylist aan de slag te gaan, leren de studenten wat wel en niet werkt op beeld, hoe de samenwerking verloopt op de set en wat je allemaal nodig hebt om stylist te zijn. Daarnaast ontwikkelden ze zelf een concept en een moodboard ter voorbereiding. Ze hebben de shoot ‘gerockt’. Wij nemen je mee achter de schermen!

Model agency: Ulla Models, modellen: Devika en Emmanuelle, stylist en educator: Suuz Bisschops, fotograaf: Martijn Senders, Make-up: Christel Man.

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.