fbpx Skip to content

Men styling by Yce Sidibeh

Men styling by Yce Sidibeh

Mannen styling – dat is waar de masterclass van stylist Yce Sidibeh over ging. Stylist Yce is een van de stylisten die zich volledig focust op het kleden van mannen. Mannen styling is namelijk een speciaal vak. De Personal Styling cursisten leerden alles over maatpakken, het verschil tussen een gewoon smoking shirt en een fashion smoking shirt, de perfecte pasvorm van een colbert en Yce beantwoordde de vraag: “Mag je een riem dragen bij een smoking?”. Stylist Yce heeft styling klussen gedaan voor magazines als Quote en JFK. Daarnaast kleedt ze John van den Heuvel, Kenneth Perez en Lange Frans en zijn band. Voor een masterclass men styling zijn we bij haar dus aan het juiste adres.

Stoom een pak niet te vaak, dan gaat de glans verloren!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.