fbpx Skip to content

Men styling by Yce Sidibeh

Men styling by Yce Sidibeh

Mannen styling – dat is waar de masterclass van stylist Yce Sidibeh over ging. Stylist Yce is een van de stylisten die zich volledig focust op het kleden van mannen. Mannen styling is namelijk een speciaal vak. De Personal Styling cursisten leerden alles over maatpakken, het verschil tussen een gewoon smoking shirt en een fashion smoking shirt, de perfecte pasvorm van een colbert en Yce beantwoordde de vraag: “Mag je een riem dragen bij een smoking?”. Stylist Yce heeft styling klussen gedaan voor magazines als Quote en JFK. Daarnaast kleedt ze John van den Heuvel, Kenneth Perez en Lange Frans en zijn band. Voor een masterclass men styling zijn we bij haar dus aan het juiste adres.

Stoom een pak niet te vaak, dan gaat de glans verloren!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.