fbpx Skip to content

Men styling by Yce Sidibeh

Men styling by Yce Sidibeh

Mannen styling – dat is waar de masterclass van stylist Yce Sidibeh over ging. Stylist Yce is een van de stylisten die zich volledig focust op het kleden van mannen. Mannen styling is namelijk een speciaal vak. De Personal Styling cursisten leerden alles over maatpakken, het verschil tussen een gewoon smoking shirt en een fashion smoking shirt, de perfecte pasvorm van een colbert en Yce beantwoordde de vraag: “Mag je een riem dragen bij een smoking?”. Stylist Yce heeft styling klussen gedaan voor magazines als Quote en JFK. Daarnaast kleedt ze John van den Heuvel, Kenneth Perez en Lange Frans en zijn band. Voor een masterclass men styling zijn we bij haar dus aan het juiste adres.

Stoom een pak niet te vaak, dan gaat de glans verloren!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.