fbpx Skip to content

Student spotlight: Anouk Pompe

Student spotlight: Anouk Pompe

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Styling studente Anouk Pompe.

Hi Anouk, vertel kort eens iets over jezelf

Mijn naam is Anouk Pompe en ik ben 20 jaar oud. Ik ben woonachtig in Amsterdam en werk voor Meisjes met Smaak, culinair entertainment. Ik ben verslaafd aan kleding kopen, je kunt me wakker maken voor sushi en ik ben dol op gezelligheid.

Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen?

Ik heb altijd al interesse gehad in mode, maar wilde niet 4 jaar met mijn neus in de boeken. ‘Learning by doing’ sprak mij heel erg aan. Ik ervaar de lessen positief. Echt iedere week is anders!

Wat maakt dit vak zo leuk?

Dat je je creativiteit op verschillende vlakken kunt inzetten. Niet alleen in kleding, maar ook in het gehele concept. Concepten bedenk je als stylist ook zelf.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Comfort is key!”

Welke stylist inspireert jou?

Jetteke van Lexmond. Na haar masterclass vind ik haar echt mega tof en inspirerend.

Hoe zie jij je carrière in de modewereld tegemoet?

Als succesvol stylist natuurlijk. Ik hoop ooit samen te mogen werken met Karl Lagerfeld. Ik ben heel benieuwd hoe hij zijn werk doet. Hoe ik mezelf over vijf jaar zie? Geen idee, ik leef in het nu. Als ik iets graag wil, dan ga ik ervoor.

Wil je net zoals Allround Styling student Anouk je droom volgen? En meer leren over alle facetten van het stylingvak? Kijk dan voor meer informatie op onze website en schrijf je hier in voor de jaaropleiding. Chase your dreams!

Other stories

Other stories

Danie’s Challenge – Virtuele Shoot

Danie’s Challenge – Virtuele Shoot

Niemand minder dan onze eigen Danie Bles daagde de studenten Allround Styling uit met een challenge. In tijden waarin thuiswerken…
Unlock your creativity met Olivia & Kate

Unlock your creativity met Olivia & Kate

Met de ingang van de lockdown zijn we overgestapt op het online lesgeven. Hierdoor moeten ook onze studenten Allround Styling…
RESULTS: COMMERCIËLE SHOOT

RESULTS: COMMERCIËLE SHOOT

En of we trots zijn op de resultaten van de eerste shoot van onze studenten Allround Styling! De nieuwe beelden…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.