fbpx Skip to content

Student spotlight: Anouk Pompe

Student spotlight: Anouk Pompe

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Styling studente Anouk Pompe.

Hi Anouk, vertel kort eens iets over jezelf

Mijn naam is Anouk Pompe en ik ben 20 jaar oud. Ik ben woonachtig in Amsterdam en werk voor Meisjes met Smaak, culinair entertainment. Ik ben verslaafd aan kleding kopen, je kunt me wakker maken voor sushi en ik ben dol op gezelligheid.

Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen?

Ik heb altijd al interesse gehad in mode, maar wilde niet 4 jaar met mijn neus in de boeken. ‘Learning by doing’ sprak mij heel erg aan. Ik ervaar de lessen positief. Echt iedere week is anders!

Wat maakt dit vak zo leuk?

Dat je je creativiteit op verschillende vlakken kunt inzetten. Niet alleen in kleding, maar ook in het gehele concept. Concepten bedenk je als stylist ook zelf.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Comfort is key!”

Welke stylist inspireert jou?

Jetteke van Lexmond. Na haar masterclass vind ik haar echt mega tof en inspirerend.

Hoe zie jij je carrière in de modewereld tegemoet?

Als succesvol stylist natuurlijk. Ik hoop ooit samen te mogen werken met Karl Lagerfeld. Ik ben heel benieuwd hoe hij zijn werk doet. Hoe ik mezelf over vijf jaar zie? Geen idee, ik leef in het nu. Als ik iets graag wil, dan ga ik ervoor.

Wil je net zoals Allround Styling student Anouk je droom volgen? En meer leren over alle facetten van het stylingvak? Kijk dan voor meer informatie op onze website en schrijf je hier in voor de jaaropleiding. Chase your dreams!

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.