fbpx Skip to content

Learning by doing: personal shoppen

Learning by doing: personal shoppen

Vorige week reisden de Personal Styling cursisten af naar het Brabantse Waalwijk. In deze plaats is een shopping walhalla gevestigd, namelijk Van Dijk. Hier mochten de cursisten zich uitleven tussen de vele kledingrekken en mooie brands. Van Dijk staat bekend om haar mooie merken, zoals Isabel Marant, Ganni, See by Chloé and many more. De cursisten kregen eerst een rondleiding door de vele hoekjes van Van Dijk, lunchten uitgebreid bij de bijbehorende brasserie en ontdekten in de praktijk wat er bij een personal shopping sessie komt kijken. Alle cursisten brachten een mannelijk en vrouwelijk model mee, die ze van top tot teen mochten stylen. Natuurlijk onder begeleiding van topstylist Kelly Huijsman en mannen styling expert Yce Sidibeh.

“Je hoort veel over personal shoppen, maar je snapt het pas als je het een keer hebt meegemaakt. Het is lastiger dan je denkt.”

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.