fbpx Skip to content

Learning by doing: personal shoppen

Learning by doing: personal shoppen

Vorige week reisden de Personal Styling cursisten af naar het Brabantse Waalwijk. In deze plaats is een shopping walhalla gevestigd, namelijk Van Dijk. Hier mochten de cursisten zich uitleven tussen de vele kledingrekken en mooie brands. Van Dijk staat bekend om haar mooie merken, zoals Isabel Marant, Ganni, See by Chloé and many more. De cursisten kregen eerst een rondleiding door de vele hoekjes van Van Dijk, lunchten uitgebreid bij de bijbehorende brasserie en ontdekten in de praktijk wat er bij een personal shopping sessie komt kijken. Alle cursisten brachten een mannelijk en vrouwelijk model mee, die ze van top tot teen mochten stylen. Natuurlijk onder begeleiding van topstylist Kelly Huijsman en mannen styling expert Yce Sidibeh.

“Je hoort veel over personal shoppen, maar je snapt het pas als je het een keer hebt meegemaakt. Het is lastiger dan je denkt.”

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.