fbpx Skip to content

Student spotlight: Elvira de Geus

Student spotlight: Elvira de Geus

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Personal Styling cursist Elvira.

Elvira, vertel kort eens iets over jezelf

Mijn naam is Elvira de Geus en ik ben 25 jaar oud. Tegenwoordig werk ik de helft van de dag in mijn eigen onderneming meVITA, waar ik mensen coach en begeleid naar een gezondere leefstijl. Alle andere uren ben ik druk bezig met het opzetten van een nieuwe onderneming. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, waar ik met plezier gewichten in de lucht smijt en ben ik graag creatief bezig. Denk aan lekker koken, winkelen, een huisje inrichten, de nieuwste trends lezen of natuurlijk lekker los gaan op de (salsa)dansvloer.

Waarom heb je voor de cursus Personal Styling gekozen?

Al langere tijd verdiep ik me in de modewereld. Per toeval kwam ik op de website van de Style School uit. Daar heb ik me ingeschreven voor de cursus Personal Styling. Het was mijn wens om me meer te verdiepen in mode en styling, maar om tegelijkertijd ook op persoonlijk vlak creatief bezig te zijn. Dat is zeer zeker gelukt. Het bevalt tot nu toe erg goed. Iedere keer ga ik weer met veel enthousiaste naar ‘school’!

Wat maakt dit vak zo leuk?

Het is ontzettend tof om mensen ‘mooier’ te maken. Je komt met zoveel verschillende mensen in aanraking en je moet echt voor iedereen een ‘plan-op-maat’ maken – dat maakt het afwisselend en uitdagend. Daarnaast kun je iedere dag met mode bezig zijn en zeg nu zelf, welke vrouw wilt dat nu niet?

“Iedere keer ga ik met veel enthousiasme naar school’!”

Hoe zie jij jouw carrière in de modewereld voor je?

Zoals ik al aangaf ben ik al een tijdje bezig met een nieuwe onderneming. Het heet: CONFIDENT The Brand en hiermee wil ik graag gaan inspelen op de wereld van (im)perfectie. Veel vrouwen voelen zich onzeker over hun eigen lichaam en hebben een verkeerd zelfbeeld gekregen, vaak omdat ze willen streven naar een wereld waarin alles ‘perfect’ is. Met CONFIDENT The Brand wil ik graag gaan uitdragen dat perfectie niet bestaat, maar dat je juist je eigen identiteit moet bewaren.

Wat is jouw ultieme fashion quote?

‘The secret of great style is to feel good and confident in what you wear.’

Wil je net zoals Elvira de cursus Personal Styling volgen? Klik hier!

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.