fbpx Skip to content

Beauty les van Amanda Rijff

Beauty les van Amanda Rijff

Met deze vraag startte beauty expert Amanda Rijff haar masterclass. De cursisten Personal Styling leren alles over kleding, trends, kleuren en figuren, maar ook make-up kan wonderen doen voor de uitstraling van een persoon. Belangrijk dus dat onze studenten hier ook kennis van hebben. Weet jij het antwoord op bovenstaande vraag?

Amanda Rijff kwam binnen met een jaloersmakende koffer vol beauty producten. Ze begon de les met een korte pitch over zichzelf en de geschiedenis van make-up. Erg leerzaam. Vervolgens mocht er een cursist plaatsnemen in haar beauty chair. Professioneel visagiste Amanda maakte haar op in het bijzijn van de hele klas. Learn from the best. Ook kregen ze uitleg over een ‘flawless face’, werden er belangrijke mensen uit de YouTube wereld besproken en gingen de cursisten zelf aan de slag met visagie. Alles voor een stralend gezicht!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.