fbpx Skip to content

Beauty les van Amanda Rijff

Beauty les van Amanda Rijff

Met deze vraag startte beauty expert Amanda Rijff haar masterclass. De cursisten Personal Styling leren alles over kleding, trends, kleuren en figuren, maar ook make-up kan wonderen doen voor de uitstraling van een persoon. Belangrijk dus dat onze studenten hier ook kennis van hebben. Weet jij het antwoord op bovenstaande vraag?

Amanda Rijff kwam binnen met een jaloersmakende koffer vol beauty producten. Ze begon de les met een korte pitch over zichzelf en de geschiedenis van make-up. Erg leerzaam. Vervolgens mocht er een cursist plaatsnemen in haar beauty chair. Professioneel visagiste Amanda maakte haar op in het bijzijn van de hele klas. Learn from the best. Ook kregen ze uitleg over een ‘flawless face’, werden er belangrijke mensen uit de YouTube wereld besproken en gingen de cursisten zelf aan de slag met visagie. Alles voor een stralend gezicht!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.