fbpx Skip to content

Masterclass Lonneke Nooteboom

Masterclass Lonneke Nooteboom

Lonneke Nooteboom is stylist en influencer. Deze modevrouw kent de kracht van social media en personal branding maar al te goed. In haar masterclass nam ze de Personal Styling cursisten mee op een tripje naar de online wereld. Ze deelde tevens leuke anekdotes en ervaringen van haar werk als stylist. Deze topper uit het vak is een ware inspiratiebron.

Gaat er bij de naam Lonneke Nooteboom een belletje rinkelen? Dat kan kloppen. Lonneke is de oprichter van het modeplatform Style My Day. In eerste instantie kende niemand Nooteboom, want ze plaatste voornamelijk foto’s zonder gezicht. Totdat Danie haar de tip gaf om de outfits die ze droeg te posten. Dat vond ze eng, want ze zat liever achter een laptop in haar veilige comfort zone. Lonneke nam het advies ter harte en dat gaf haar carrière een flinke boost.

Benieuwd hoe Lonneke’s avontuur verder gaat? Schrijf je in voor de cursus Personal Styling. Bedank Lonneke, het was weer een feestje van een les!

“Volg je dromen en gaan met die banaan!” – Lonneke Nooteboom

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.