fbpx Skip to content

Masterclass Lonneke Nooteboom

Masterclass Lonneke Nooteboom

Lonneke Nooteboom is stylist en influencer. Deze modevrouw kent de kracht van social media en personal branding maar al te goed. In haar masterclass nam ze de Personal Styling cursisten mee op een tripje naar de online wereld. Ze deelde tevens leuke anekdotes en ervaringen van haar werk als stylist. Deze topper uit het vak is een ware inspiratiebron.

Gaat er bij de naam Lonneke Nooteboom een belletje rinkelen? Dat kan kloppen. Lonneke is de oprichter van het modeplatform Style My Day. In eerste instantie kende niemand Nooteboom, want ze plaatste voornamelijk foto’s zonder gezicht. Totdat Danie haar de tip gaf om de outfits die ze droeg te posten. Dat vond ze eng, want ze zat liever achter een laptop in haar veilige comfort zone. Lonneke nam het advies ter harte en dat gaf haar carrière een flinke boost.

Benieuwd hoe Lonneke’s avontuur verder gaat? Schrijf je in voor de cursus Personal Styling. Bedank Lonneke, het was weer een feestje van een les!

“Volg je dromen en gaan met die banaan!” – Lonneke Nooteboom

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.