fbpx Skip to content

Student spotlight: July van Hapert

Student spotlight: July van Hapert

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Fashion Styling cursist July.

July, vertel kort eens iets over jezelf

Hey! Ik ben July van Hapert, 20 jaar en ik studeer productdesign. Ik kom uit Antwerpen, maar heb Nederlandse roots. Creatief bezig zijn is echt mijn ding, ik creëer graag dingen. Naast mijn studies heb ik nog een lifestyle blog: fearlessblonde.com. Ik omschrijf mezelf als ambitieus, een doorzetter en ik vind altijd dat er te weinig uren in een dag zitten. Ik ben verslaafd aan reizen en nieuwe dingen ontdekken. Koken vind ik daarnaast ook erg leuk – ik noem het mijn geheime talent.

Waarom heb je voor de cursus Fashion Styling gekozen?

Ik ervaar de lessen als super leuk. Ik studeer design op een kunstschool en de cursus Fashion Styling leek me een leuke aanvulling daarop. Zo kan ik mijn passie voor mode in de praktijk brengen.

Wat maakt dit vak zo bijzonder?

De vrijheid om te creëren. Om iets anders te doen met kleding dan mensen verwachten. Niet enkel een mooi beeld te maken, maar er ook echt een betekenis aan te geven.

“Ik zie mezelf over vijf jaar in het buitenland met een eigen bedrijf!”

Hoe zie jij jouw carrière in de modewereld voor je?

Ik zou later super graag bij een magazine willen werken. Ik hou van grafische dingen. Dus om editor van een modeblad te worden, is mijn grote droom. Het liefst internationaal ;).

Welke stylist inspireert jou?

Franca Sozzani vind ik geweldig. Hoe zij speelde met mode en er een politieke boodschap mee overbracht, vind ik geweldig. Zelf vind ik ook dat je zoveel meer met mode kunt doen dan alleen een mooi plaatje schieten. Het is echt een medium waarmee je kunt communiceren.

Wil jij je net zoals July verdiepen in mode en styling? Klik hier voor de cursus Fashion Styling.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.