fbpx Skip to content

Glitz and glam Christmas party

Glitz and glam Christmas party

We houden tradities graag in ere – de Style School ByDanie kerstborrel is een terugkerend fenomeen. Zo luidden we afgelopen week opnieuw de kerstvakantie en het einde van het jaar in met een feestelijke samenkomst. Alle Allround Styling girls kwamen tijdens deze swingende les bij elkaar in de mooiste outfits. De dresscode was Glitz & Glam. Hoe kan het ook anders, de kerstperiode vraagt om de meest stijlvolle en glinsterende look die je in je wardrobe hebt hangen.

De hapjes en drankjes waren tevens in stijl. Uiteraard was er champagne om samen te proosten. Life of Pie verzorgde een heerlijke Christmas proof taart. Bijna zonde om op te eten, zo mooi. Ondertussen kwam de karaoke-set tevoorschijn en klonk Mariah Carey met ‘All I want for Christmas’ door de speakers. Een kerstborrel die we niet snel vergeten.

Namens het team van Style School ByDanie en haar studenten wensen we je een Merry Christmas!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.