fbpx Skip to content

Glitz and glam Christmas party

Glitz and glam Christmas party

We houden tradities graag in ere – de Style School ByDanie kerstborrel is een terugkerend fenomeen. Zo luidden we afgelopen week opnieuw de kerstvakantie en het einde van het jaar in met een feestelijke samenkomst. Alle Allround Styling girls kwamen tijdens deze swingende les bij elkaar in de mooiste outfits. De dresscode was Glitz & Glam. Hoe kan het ook anders, de kerstperiode vraagt om de meest stijlvolle en glinsterende look die je in je wardrobe hebt hangen.

De hapjes en drankjes waren tevens in stijl. Uiteraard was er champagne om samen te proosten. Life of Pie verzorgde een heerlijke Christmas proof taart. Bijna zonde om op te eten, zo mooi. Ondertussen kwam de karaoke-set tevoorschijn en klonk Mariah Carey met ‘All I want for Christmas’ door de speakers. Een kerstborrel die we niet snel vergeten.

Namens het team van Style School ByDanie en haar studenten wensen we je een Merry Christmas!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.