fbpx Skip to content

PR shoot Fashion Styling

PR shoot Fashion Styling

De Fashion Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar gaan ook in de praktijk aan de slag om feeling te krijgen met het werk van een Fashion Stylist. Afgelopen week werden ze verwelkomd door PR-bureau Ganbaroo PR. De cursisten mochten tussen de nieuwe items en tofste merken ‘winkelen’ om tot de perfecte look voor deze PR-shoot met het thema Botanical Summer te komen. Het verbaast je dus vast niks dat er veelvuldig gezocht werd naar bloemen, prints en luchtige stoffen. Topfotograaf Martijn Senders en stylist Pascal-Joël Weber stonden deze middag ter beschikking van de Fashion Styling cursisten. Met behulp van deze professionals uit het vak zijn er prachtige beelden tot stand gekomen. Binnenkort te bewonderen op de blog en in het portfolio van de styling cursisten.

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.