fbpx Skip to content

PR shoot Fashion Styling

PR shoot Fashion Styling

De Fashion Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar gaan ook in de praktijk aan de slag om feeling te krijgen met het werk van een Fashion Stylist. Afgelopen week werden ze verwelkomd door PR-bureau Ganbaroo PR. De cursisten mochten tussen de nieuwe items en tofste merken ‘winkelen’ om tot de perfecte look voor deze PR-shoot met het thema Botanical Summer te komen. Het verbaast je dus vast niks dat er veelvuldig gezocht werd naar bloemen, prints en luchtige stoffen. Topfotograaf Martijn Senders en stylist Pascal-Joël Weber stonden deze middag ter beschikking van de Fashion Styling cursisten. Met behulp van deze professionals uit het vak zijn er prachtige beelden tot stand gekomen. Binnenkort te bewonderen op de blog en in het portfolio van de styling cursisten.

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.