fbpx Skip to content

PR shoot Fashion Styling

PR shoot Fashion Styling

De Fashion Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar gaan ook in de praktijk aan de slag om feeling te krijgen met het werk van een Fashion Stylist. Afgelopen week werden ze verwelkomd door PR-bureau Ganbaroo PR. De cursisten mochten tussen de nieuwe items en tofste merken ‘winkelen’ om tot de perfecte look voor deze PR-shoot met het thema Botanical Summer te komen. Het verbaast je dus vast niks dat er veelvuldig gezocht werd naar bloemen, prints en luchtige stoffen. Topfotograaf Martijn Senders en stylist Pascal-Joël Weber stonden deze middag ter beschikking van de Fashion Styling cursisten. Met behulp van deze professionals uit het vak zijn er prachtige beelden tot stand gekomen. Binnenkort te bewonderen op de blog en in het portfolio van de styling cursisten.

Beeld: Simone Frank

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.