fbpx Skip to content

Student spotlight: Suzette Vedder

Student spotlight: Suzette Vedder

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Styling student Suzette.

Suzette, vertel kort eens iets over jezelf

Mijn naam is Suzette Vedder en ik ben 21 jaar oud. Toen ik jong was plaatste ik al veel over mode op mijn eigen blog. Ik was dus altijd al met mode bezig. Tijdens mijn opleiding ben ik een eigen sieradenbedrijf gestart, genaamd SUVE Jewellery. Na twee jaar ben ik hiermee gestopt, omdat ik het steeds drukker kreeg met werken, stage lopen en school. Het was wel super leerzaam en leuk om wekelijks in te kopen bij het World Fashion Center. In mijn vrije tijd ga ik het liefst uiteten, winkelen en drankjes doen met mijn vriendinnen, vriend of familie. Ik vind het erg leuk om verschillende landen te bezoeken en daar inspiratie op te doen.

Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen?

Ik volg de opleiding Allround Styling bij Style School ByDanie. Na het afronden van mijn HBO-diploma miste ik het raakvlak met mode. Ik volgde de Style School al heel lang via Instagram, en dat leek perfect voor mij. Ik vind de opleiding erg leerzaam tot nu toe. We hebben veel huiswerk, maar doordat het huiswerk te maken heeft met mode, voelt het niet als ‘werk’. Ook krijgen we les van verschillende stylisten uit het vak, dat werkt heel inspirerend, en hebben we inmiddels al twee echte shoots gehad. Er staan er nog meer op de planning.

Wat maakt dit vak zo bijzonder?

Mode is zo divers. Mode betekent voor ieder persoon wat anders. Iedereen heeft zijn eigen stijl en zijn eigen inspiratie. Een dag in de mode is nooit hetzelfde. Dat maakt het leuk. Je bent constant in beweging en op zoek naar nieuwe dingen.

“Work hard so you can shop harder.”

Hoe zie jij jouw carrière in de modewereld voor je?

Ik zie mezelf natuurlijk werkzaam zijn in de mode. Het liefst als styliste, als ik maar creatief bezig kan zijn. Het lijkt mij het leukst om allerlei verschillende klussen doen. Jezelf elke keer weer uitdagen. Ik zou graag voor mezelf willen beginnen.

Wie zou jij graag willen stylen?

Davina Michelle. Ze is een opkomende zangeres en heeft een geweldige stem. Ze is begonnen via YouTube en was afgelopen seizoen ook al in Beste Zangers te zien. Ze heeft op social media veel volgers. Het lijkt me heel gaaf om haar stylist te zijn! Over vijf jaar hoop ik de styling van meerdere opkomende artiesten te doen.

Ga jij studente Suzette achterna? Klik hier om je in te schrijven voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.