fbpx Skip to content

Student spotlight: Michelle Molenaar

Student spotlight: Michelle Molenaar

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Styling student Michelle.

Hi Michelle, vertel kort eens iets over jezelf

Mijn naam is Michelle Molenaar en ik ben 18 jaar oud. Volendam is mijn geboorteplaats en daar woon ik nog steeds. Hier werk ik bij café/restaurant De Dijk, gelegen op de dijk in Volendam. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn familie en vrienden. Met hen ga ik het liefst gezellig borrelen of uiteten. Ik houd het meest van mijn hondje Sammy, sushi en kerstmuziek. Ik kijk graag series en ben dol op Tony Chocolonely.

Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen?

Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik mij interesseer in mode en styling, maar niet echt in school. Bij deze opleiding leer je door te doen en hierdoor blijf ik gemotiveerd. Tot nu toe zijn de lessen stuk voor stuk heel leerzaam geweest. Vooral de masterclass van Jetteke was heel inspirerend. We leren ook veel van elkaar, het is een ontzettend leuke groep!

Wat maakt dit vak zo leuk?

Wat dit vak zo leuk maakt is dat je de mogelijkheid hebt om je creativiteit los te laten en je hiermee mensen kunt inspireren.[/vc_column_text][vc_column_text]

“Bij deze opleiding leer je door te doen. Hierdoor blijf ik gemotiveerd!”

Hoe zie jij jouw carrière in de modewereld voor je?

Hoe ik mijn carrière in de modewereld tegemoet zie, is succesvol. Mijn hoofddoel is om gelukkig te zijn met wat voor werk ik doe en daarom heb ik me meteen voor deze opleiding ingeschreven na de middelbare school.

Welke stylist inspireert jou en waarom?

De masterclass van Jetteke heeft mij persoonlijk heel erg gemotiveerd om door te gaan, want na de masterclass van Xaviera wist ik niet zeker of dit wel iets voor mij was. Iedere stylist werkt en beleeft styling anders. Door Jetteke’s verhalen over de shoots die bij mij alleen qua beeld bekend waren kreeg je een kijkje in hoe zo’n shoot nou echt verloopt. Het is geen makkie om zulke foto’s te kunnen maken. Achter iedere foto zit een verhaal.

Ontdek net zoals Allround Styling topper Michelle welke stylist er in jou schuilt. Klik hier om je in te schrijven voor de jaaropleiding Allround Styling.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.