fbpx Skip to content

Become a Personal Stylist!

Become a Personal Stylist!

Tijdens de cursus Personal Styling word jij een ster in het stylen van personen. Een Personal Stylist helpt anderen namelijk aan een nieuwe look, een prachtige red carpet dress of aan een gehele nieuwe garderobe. Hierbij is de persoonlijkheid van de klant een belangrijk onderdeel. Na het volgen van deze 13-weekse cursus weet jij alles over verschillende figuurtypes, welke kleuren een persoon wel of niet mooi staan en welke basics een goede wardrobe nodig heeft. Denk aan een zwarte blazer of een goede jeans. Ook weet je van A tot Z hoe het stylingproces in zijn of haar werk gaat inclusief een intakegesprek.

De cursus Personal Styling staat bekend om de ‘learning by doing-methode’. Als Style School cursist ga je geen praktijkuitdaging uit de weg. Zo bezoek je o.a. modewinkels van grote omvang voor een personal styling sessie. De lessen worden gegeven door professionals uit het vak, zoals Kelly Huijsman (stylist Chantal Janzen), Yce Sidibeh (dé expert in mannenstyling) en natuurlijk Danie Bles zelf.

In maart start er weer een nieuwe groep Personal Styling. Don’t miss a thing. Schrijf je hier in!

Other stories

Other stories

Wishes for 2021

Wishes for 2021

Onze masters en docenten spreken in deze video hun wens uit voor 2021. Ook namens Style School ByDanie wensen we…
Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Vandaag kondigen we vol trots de uitbreiding van ons opleidingsaanbod aan. Wat zeg ik, de verbreding van ons aanbod! We…
Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Is het jouw grote droom om Fashion Stylist te worden? En wil je graag de styling verzorgen tijdens grote shoots…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.