fbpx Skip to content

Alles wat je wil weten over de cursus Fashion Styling

Alles wat je wil weten over de cursus Fashion Styling

Je goede voornemens uitvoeren? Op dinsdag 2 april start er een nieuwe groep Fashion Stylisten in spe op Style School ByDanie. Droom jij van een carrière als stylist? Dan is dit je kans. Tijdens deze 13-weken durende cursus word je opgeleid tot Fashion Stylist door professionals uit het vak. Zij delen hun ervaringen en leren je de tricks of the trade. Daarnaast staan er diverse professionele shoots op het programma, waardoor je in de praktijk leert wat het vak van Fashion Stylist inhoudt.

Want, een Fashion Stylist, wat is dat nu eigenlijk? Dit type stylist legt zijn/haar focus op het creëren van een mooi beeld in samenwerking met make-up artists, fotografen en modellen. Als stylist ben jij op de set verantwoordelijk voor de styling. Een Fashion Stylist is creatief, kent de modetrends als geen ander en weet wat er speelt in de branche. Als Fashion Stylist ben jij in staat om een verhaal te vertellen met kleding en props.

Kun jij niet wachten om stylist te zijn voor grote campagnes, merken en editorials? Schrijf je hier in voor de cursus Fashion Styling op Style School ByDanie.

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.