fbpx Skip to content

Alles wat je wil weten over de cursus Fashion Styling

Alles wat je wil weten over de cursus Fashion Styling

Je goede voornemens uitvoeren? Op dinsdag 2 april start er een nieuwe groep Fashion Stylisten in spe op Style School ByDanie. Droom jij van een carrière als stylist? Dan is dit je kans. Tijdens deze 13-weken durende cursus word je opgeleid tot Fashion Stylist door professionals uit het vak. Zij delen hun ervaringen en leren je de tricks of the trade. Daarnaast staan er diverse professionele shoots op het programma, waardoor je in de praktijk leert wat het vak van Fashion Stylist inhoudt.

Want, een Fashion Stylist, wat is dat nu eigenlijk? Dit type stylist legt zijn/haar focus op het creëren van een mooi beeld in samenwerking met make-up artists, fotografen en modellen. Als stylist ben jij op de set verantwoordelijk voor de styling. Een Fashion Stylist is creatief, kent de modetrends als geen ander en weet wat er speelt in de branche. Als Fashion Stylist ben jij in staat om een verhaal te vertellen met kleding en props.

Kun jij niet wachten om stylist te zijn voor grote campagnes, merken en editorials? Schrijf je hier in voor de cursus Fashion Styling op Style School ByDanie.

Other stories

Other stories

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
Shop on Sunday: The bralette

Shop on Sunday: The bralette

OH LA LA Een opvallend item dat we veelvuldig op de catwalks voorbij hebben zien komen, is de beha of…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.