fbpx Skip to content

Masterclass styling van Danie Bles

Masterclass styling van Danie Bles

Op Style School ByDanie behoort een masterclass van topstylist Danie Bles bij iedere cursus/opleiding tot het aanbod. Danie is Creative Director van de Style School, kleedt bekende namen én is daarnaast ondernemer. Danie zit niet graag stil. Zo werd ze onlangs het brein achter het vernieuwde Amsterdam Fashion Week. Ze stond vorige week voor een enthousiaste groep opkomende Personal Stylisten en vertelde onder andere over:

Haar rol tijdens Amsterdam Fashion Week – Danie besloot zich alleen nog maar te richten op het creatieve gedeelte van het mode-event, omdat hier haar kracht ligt. Daarmee gaf ze meteen een duidelijke tip aan de stylisten: “Doe vooral waar jij goed in bent, en doe vooral niet waar je niet goed in bent.”

En waarmee sluit een stylist het allerliefst haar les af? Met styling natuurlijk. De Personal Styling cursisten brachten toffe kledingstukken mee en stelden daarmee interessante, creatieve en smaakvolle looks samen. Dit alles onder toeziend oog van topstylist Danie Bles. Learning by doing & learn from the best!

Credits: Simone Frank

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.