fbpx Skip to content

Masterclass styling van Danie Bles

Masterclass styling van Danie Bles

Op Style School ByDanie behoort een masterclass van topstylist Danie Bles bij iedere cursus/opleiding tot het aanbod. Danie is Creative Director van de Style School, kleedt bekende namen én is daarnaast ondernemer. Danie zit niet graag stil. Zo werd ze onlangs het brein achter het vernieuwde Amsterdam Fashion Week. Ze stond vorige week voor een enthousiaste groep opkomende Personal Stylisten en vertelde onder andere over:

Haar rol tijdens Amsterdam Fashion Week – Danie besloot zich alleen nog maar te richten op het creatieve gedeelte van het mode-event, omdat hier haar kracht ligt. Daarmee gaf ze meteen een duidelijke tip aan de stylisten: “Doe vooral waar jij goed in bent, en doe vooral niet waar je niet goed in bent.”

En waarmee sluit een stylist het allerliefst haar les af? Met styling natuurlijk. De Personal Styling cursisten brachten toffe kledingstukken mee en stelden daarmee interessante, creatieve en smaakvolle looks samen. Dit alles onder toeziend oog van topstylist Danie Bles. Learning by doing & learn from the best!

Credits: Simone Frank

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.