fbpx Skip to content

Student spotlight: Charlotte Wallaart

Student spotlight: Charlotte Wallaart

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Styling student Charlotte.

Charlotte, vertel eens iets over jezelf

Mijn naam is Charlotte Wallaart en ik ben 19 jaar oud. Ik werk voor de familie van den Berg als oppas en in het bedrijf. Verder ben ik oppas bij meerdere gezinnen. Ik houd het meest van mooie spullen, mijn (schoon)familie en natuurlijk vriend. Het liefst drink ik drankjes met vriendinnen en ik ben verslaafd aan chocolade.

Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen?

Ik ben dol op mode en zou ooit graag een eigen onderneming willen beginnen. Deze opleiding leert mij op beide gebieden de beste te zijn.

Wat maakt dit vak zo leuk?

Dat ik van mijn passie mijn beroep kan gaan maken, vind ik het allerleukst.

“A girl should be two things: classy and fabulous”

Hoe zie jij jouw carrière in de modewereld voor je?

Over 5 jaar zie ik mezelf in Milaan wonen en iets doen in de modewereld. Dat ik een carrière in de mode voor me zie, is duidelijk, maar op welk vlak weet ik nog niet. Ik hoop in ieder geval een paar jaar aan de slag te kunnen in het buitenland.

Wie inspireert jou?

Jetteke van Lexmond. Ik ben zo mega enthousiast geworden door haar masterclass. Ze is met zulke gave dingen bezig en de verhalen die ze vertelt, inclusief foto’s, maken het vak levendig. Inspirerend om alles te horen van iemand die al lang in het vak zit. Ook de jaaropleiding Allround Styling volgen? Klik hier om je in te schrijven.

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.