fbpx Skip to content

Graduation Personal Styling

Graduation Personal Styling

Time flies when you’re having fun. Dit gezegde ging vorige week op voor de cursisten Personal Styling. Het was namelijk tijd voor hun allerlaatste les op Style School ByDanie. Dat betekende: het overhandigen van de certificaten. De cursisten mogen zichzelf nu officieel een Personal Stylist noemen. De afgelopen 13 weken hebben ze les gekregen van topstylistes en het vak geoefend in de praktijk. Een combinatie van learn from the best en learning by doing dus. Dit laatste credo stond tevens centraal in de eindopdracht van de studenten. Sommige cursisten zijn een dagje mee gaan lopen bij een winkel als stylist, anderen kozen voor een opdracht in mannenstyling. Er was sprake van genoeg variatie in de groep. Iedere cursist presenteerde zelf zijn of haar casus. Halverwege de presentatie ging de kurk van de fles en was het tijd voor hapjes. Ook de ballonnen en Style School petten werden tevoorschijn gehaald voor een spetterende overhandiging van de certificaten. Congratulations!

Ook Personal Stylist worden? Follow your dreams! Schrijf je in voor de cursus Personal Styling

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.