fbpx Skip to content

Graduation Personal Styling

Graduation Personal Styling

Time flies when you’re having fun. Dit gezegde ging vorige week op voor de cursisten Personal Styling. Het was namelijk tijd voor hun allerlaatste les op Style School ByDanie. Dat betekende: het overhandigen van de certificaten. De cursisten mogen zichzelf nu officieel een Personal Stylist noemen. De afgelopen 13 weken hebben ze les gekregen van topstylistes en het vak geoefend in de praktijk. Een combinatie van learn from the best en learning by doing dus. Dit laatste credo stond tevens centraal in de eindopdracht van de studenten. Sommige cursisten zijn een dagje mee gaan lopen bij een winkel als stylist, anderen kozen voor een opdracht in mannenstyling. Er was sprake van genoeg variatie in de groep. Iedere cursist presenteerde zelf zijn of haar casus. Halverwege de presentatie ging de kurk van de fles en was het tijd voor hapjes. Ook de ballonnen en Style School petten werden tevoorschijn gehaald voor een spetterende overhandiging van de certificaten. Congratulations!

Ook Personal Stylist worden? Follow your dreams! Schrijf je in voor de cursus Personal Styling

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.