fbpx Skip to content

Student spotlight: Cindy van Doorneveld

Student spotlight: Cindy van Doorneveld

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Personal Styling cursist Cindy.

Wie is Cindy?

Ik ben Cindy en ik ben 44 jaar oud. Ik heb al ruim acht jaar een eigen zaak – ik ben haarstyliste. Ik hou van winkelen, lekker eten en mijn man en kind, én onze kat. Te laat komen is niet aan mij besteed, evenals regels. Ik zeg heel vaak ‘jezus, dat kan ècht niet wat hij of zij aanheeft.’ Ik doe het liefst dingen in mijn winkelmandje en ben verslaafd aan lekker Netflixen als ik er de tijd voor heb. Ik val op door mijn kleding en uiterlijk in het algemeen.

Waarom heb je voor de cursus Personal Styling gekozen?

Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik styling altijd heel tof heb gevonden en ik niet alleen haren wil stylen, maar juist het totaalplaatje. Je kunt iemand echt laten stralen door een goede outfit. Dat maakt het vak zo leuk!

Welke stylist inspireert jou?

Lonneke Nooteboom. Ze is super enthousiast en ze kan heel smakelijk vertellen over het vak.

“Je kunt iemand echt laten stralen door de juiste outfit!”

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Als stylist van het Zuiden, aangezien de vacature net vrij is gekomen. Ik weet zeker dat ik iets met styling ga doen in de toekomst. Ik zie het in ieder geval rooskleurig in.

Wie is jouw stijlicoon?

Koningin Máxima vind ik er altijd top uitzien. Daarbij komen we meteen bij wie ik graag zou willen stylen – dan denk ik toch de Koning. Hij steekt af bij zijn vrouw.
Net zoals Cindy aan de slag met je passie voor styling? Schrijf je hier in voor de cursus Personal Styling op Style School ByDanie. It’s never too late to follow a dream!

Other stories

Other stories

Eindshoot Frauke

Eindshoot Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Eindshoot Julia

Eindshoot Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
Results: Texture Shoot

Results: Texture Shoot

De Fashion Styling cursisten verzamelden zich een aantal weken geleden bij studio Ernstige Zaken – het fotografiehart van Amsterdam. In dit…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.