fbpx Skip to content

Masterclass topstylist Danie Bles

Masterclass topstylist Danie Bles

Danie kwam langs bij de jaaropleiding Allround Styling om onze studenten te helpen bij een goede start van hun carrière in de mode. Veel studenten houden zich namelijk bezig met de vraag: “Wat ga ik doen na deze opleiding?”. Precies op de helft van het jaar beantwoordde Danie deze vraag met diverse mogelijkheden in de mode. De perfecte timing! Haar presentatie belichtte de verschillende business opportunities binnen het vakgebied en ze inspireerde de studenten met haar persoonlijke verhaal.

De afgelopen maanden hebben de studenten tevens zelf aan een goede start van hun modecarrière gewerkt d.m.v. diverse shoots, georganiseerd door Style School ByDanie. Hieruit is al een fantastisch portfolio ontstaan. Niet onbelangrijk als je wil laten zien wat je in huis hebt als stylist. Professional Danie bekeek de portfolio’s stuk voor stuk met veel bewondering. Our students rock!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.