fbpx Skip to content

Masterclass topstylist Danie Bles

Masterclass topstylist Danie Bles

Danie kwam langs bij de jaaropleiding Allround Styling om onze studenten te helpen bij een goede start van hun carrière in de mode. Veel studenten houden zich namelijk bezig met de vraag: “Wat ga ik doen na deze opleiding?”. Precies op de helft van het jaar beantwoordde Danie deze vraag met diverse mogelijkheden in de mode. De perfecte timing! Haar presentatie belichtte de verschillende business opportunities binnen het vakgebied en ze inspireerde de studenten met haar persoonlijke verhaal.

De afgelopen maanden hebben de studenten tevens zelf aan een goede start van hun modecarrière gewerkt d.m.v. diverse shoots, georganiseerd door Style School ByDanie. Hieruit is al een fantastisch portfolio ontstaan. Niet onbelangrijk als je wil laten zien wat je in huis hebt als stylist. Professional Danie bekeek de portfolio’s stuk voor stuk met veel bewondering. Our students rock!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.