fbpx Skip to content

Last seats: Jaaropleiding Allround Styling

Last seats: Jaaropleiding Allround Styling

Hurry, hurry. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de jaaropleiding Allround Styling, die start in september 2019. Tijdens de jaaropleiding leer je alle facetten van het stylingvak kennen – van TV & Celebrity Styling tot Personal Styling en van Fashion & Communicatie tot het bijwonen van professionele shoots als stylist. Je leert hoe je een ondernemingsplan schrijft, hoe je jezelf als stylist op de kaart zet en alle inhoudelijke fijne kneepjes van het stylingvak (materiaalkennis, creatief stylen etc.).

Deze kneepjes leer je van de allerbesten uit het vak. Zij kunnen jou tenslotte het best vertellen wat het vak van een stylist inhoudt door hun eigen ervaring. Zomaar een greep uit de namen die voorbij komen tijdens de jaaropleiding: Fred van Leer, Leco van Zadelhoff, Patty Zomer, Lizzy Perridon, Danie Bles, Jetteke van Lexmond and many more. Is je interesse gewekt? Schrijf je hier dan snel in voor de jaaropleiding. Don’t be late!

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.