fbpx Skip to content

Last seats: Jaaropleiding Allround Styling

Last seats: Jaaropleiding Allround Styling

Hurry, hurry. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de jaaropleiding Allround Styling, die start in september 2019. Tijdens de jaaropleiding leer je alle facetten van het stylingvak kennen – van TV & Celebrity Styling tot Personal Styling en van Fashion & Communicatie tot het bijwonen van professionele shoots als stylist. Je leert hoe je een ondernemingsplan schrijft, hoe je jezelf als stylist op de kaart zet en alle inhoudelijke fijne kneepjes van het stylingvak (materiaalkennis, creatief stylen etc.).

Deze kneepjes leer je van de allerbesten uit het vak. Zij kunnen jou tenslotte het best vertellen wat het vak van een stylist inhoudt door hun eigen ervaring. Zomaar een greep uit de namen die voorbij komen tijdens de jaaropleiding: Fred van Leer, Leco van Zadelhoff, Patty Zomer, Lizzy Perridon, Danie Bles, Jetteke van Lexmond and many more. Is je interesse gewekt? Schrijf je hier dan snel in voor de jaaropleiding. Don’t be late!

Other stories

Other stories

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
Shop on Sunday: The bralette

Shop on Sunday: The bralette

OH LA LA Een opvallend item dat we veelvuldig op de catwalks voorbij hebben zien komen, is de beha of…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.