fbpx Skip to content

Graduation Fashion Styling

Graduation Fashion Styling

De laatste les van iedere cursus is altijd een bijzonder moment. Zo ook deze laatste les van de cursus Fashion Styling. Na 13 intensieve en leerzame weken, waarin de cursisten les kregen van de top uit modeland, mogen ze zichzelf nu officieel stylist noemen. Dat is een feestje waard, vonden wij. Het leslokaal werd versierd met ballonnen, er werd geproost op dit succes met een glas champagne én de cursisten kregen allemaal een aandenken mee naar huis: een Style School ByDanie petje. We zijn super trots!

Wil jij ook de cursus Fashion Styling volgen? Op 2 april starten we weer met een nieuwe groep stylisten in spe. We would love to meet you!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.