fbpx Skip to content

Graduation Fashion Styling

Graduation Fashion Styling

De laatste les van iedere cursus is altijd een bijzonder moment. Zo ook deze laatste les van de cursus Fashion Styling. Na 13 intensieve en leerzame weken, waarin de cursisten les kregen van de top uit modeland, mogen ze zichzelf nu officieel stylist noemen. Dat is een feestje waard, vonden wij. Het leslokaal werd versierd met ballonnen, er werd geproost op dit succes met een glas champagne én de cursisten kregen allemaal een aandenken mee naar huis: een Style School ByDanie petje. We zijn super trots!

Wil jij ook de cursus Fashion Styling volgen? Op 2 april starten we weer met een nieuwe groep stylisten in spe. We would love to meet you!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.