fbpx Skip to content

Training Elite Models

Training Elite Models

De beginnende modellen van Elite Amsterdam volgden afgelopen week een training op Style School ByDanie. Naast diverse modecursussen en de jaaropleiding Allround Styling, is het voor individuen, groepen en/of bedrijven ook mogelijk om een mode- en stylingtraining te volgen. Dit keer werd de training Persoonlijke Presentatie voor Modellen gegeven door stylist Famke Mesman. De training werd op maat gemaakt.

De training Persoonlijke Presentatie is dé manier om bewustwording te creëren bij modellen. De effecten van een goede indruk zijn ongekend, net zoals het hebben van een eigen stijl. Vooral in deze business. Hoe verschijn je als model op een casting? Een van de belangrijke speerpunten tijdens de training. Girls you rock!

Ook een training op maat nodig? Kijk hier voor (zakelijke) workshops en trainingen.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.