fbpx Skip to content

Training Elite Models

Training Elite Models

De beginnende modellen van Elite Amsterdam volgden afgelopen week een training op Style School ByDanie. Naast diverse modecursussen en de jaaropleiding Allround Styling, is het voor individuen, groepen en/of bedrijven ook mogelijk om een mode- en stylingtraining te volgen. Dit keer werd de training Persoonlijke Presentatie voor Modellen gegeven door stylist Famke Mesman. De training werd op maat gemaakt.

De training Persoonlijke Presentatie is dé manier om bewustwording te creëren bij modellen. De effecten van een goede indruk zijn ongekend, net zoals het hebben van een eigen stijl. Vooral in deze business. Hoe verschijn je als model op een casting? Een van de belangrijke speerpunten tijdens de training. Girls you rock!

Ook een training op maat nodig? Kijk hier voor (zakelijke) workshops en trainingen.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.