fbpx Skip to content

Training Elite Models

Training Elite Models

De beginnende modellen van Elite Amsterdam volgden afgelopen week een training op Style School ByDanie. Naast diverse modecursussen en de jaaropleiding Allround Styling, is het voor individuen, groepen en/of bedrijven ook mogelijk om een mode- en stylingtraining te volgen. Dit keer werd de training Persoonlijke Presentatie voor Modellen gegeven door stylist Famke Mesman. De training werd op maat gemaakt.

De training Persoonlijke Presentatie is dé manier om bewustwording te creëren bij modellen. De effecten van een goede indruk zijn ongekend, net zoals het hebben van een eigen stijl. Vooral in deze business. Hoe verschijn je als model op een casting? Een van de belangrijke speerpunten tijdens de training. Girls you rock!

Ook een training op maat nodig? Kijk hier voor (zakelijke) workshops en trainingen.

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.