fbpx Skip to content

Dressers op AFW Studio

Dressers op AFW Studio

Vorige editie stond er een grote groep (oud-)studenten van Style School ByDanie backstage klaar om de designers te ondersteunen tijdens Amsterdam Fashion Week. Als dresser ben je verantwoordelijk voor het kleden van de modellen, zodat zij stralend de catwalk op kunnen. Op donderdag 7 maart is het tijd voor de AFW Studio editie. We zijn trots om te vertellen dat onze studenten hier weer bij aanwezig zullen zijn als kleedster. Een super ervaring! Houd onze social media kanalen in de gaten voor een kijkje achter de schermen. Stay tuned!

Other stories

Other stories

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
Shop on Sunday: The bralette

Shop on Sunday: The bralette

OH LA LA Een opvallend item dat we veelvuldig op de catwalks voorbij hebben zien komen, is de beha of…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.