fbpx Skip to content

VLOG #4 Styling Battle 2 Dance Dance Dance

VLOG #4 Styling Battle 2 Dance Dance Dance

Vandaag gaan de Style School Girls de strijd weer tegen elkaar aan tijdens een stylingbattle: Wie shopt de tofste look voor Chantal Janzen voor het programma Dance Dance Dance? Pip neemt je mee tijdens een cultureel momentje en Sue bezoekt te tofste winkel uit haar hometown en many more. Kijk je mee?    

Wil je up-to-date blijven van onze laatste video’s? Abonneer je dan gratis op ons Style School ByDanie youtube kanaal, zo ben je altijd als eerste op de hoogte! Klik hieronder op de rode button of Abonneer Je Hier!youtubebutton-02Heb je een stylingvraag voor Pip, Rachel, Isabelle of Sue? Stel deze onderaan in de comments. Vind je de video leuk? Laat het ons weten door een duimpje op te steken! (thank you!)

Volgende week zondag staat er om 08:00 uur weer een nieuwe video voor je klaar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Sustainable fashion

Masterclass Ronald van der Kemp: Sustainable fashion

Ronald van der Kemp is een grote naam in de modewereld. Als er een Nederlandse designer is die staat voor…
Wishes for 2021

Wishes for 2021

Onze masters en docenten spreken in deze video hun wens uit voor 2021. Ook namens Style School ByDanie wensen we…
VLOG #1 - KICK OFF STYLE SCHOOL GIRLS

VLOG #1 - KICK OFF STYLE SCHOOL GIRLS

Jaaaaaa! Vandaag staat de allereerste échte vlog online van de Style School Girls! Kijk je mee?     Volg de avonturen van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.