fbpx Skip to content

VLOG #8 GRAZIA & AMSTERDAM FASHIONWEEK

VLOG #8 GRAZIA & AMSTERDAM FASHIONWEEK

Vandaag in de laatste vlog van dit seizoen; Sue en Rachel gaan op bezoek bij de Grazia en praten met Fashion Director Cara Schiffelers. De Style School Girls vertellen wat ze na de opleiding allround styling gaan doen. En we nemen een kijkje Backstage tijdens Amsterdam Fashion Week! Kijk je mee?
Ben je benieuwd naar het leven van onze Style School Studenten oftewel de Next Generation Top Stylist? Vanaf oktober komt er weer een nieuwe serie! Stay tuned! Wil je up-to-date blijven van onze laatste videos? Abonneer je dan gratis op ons Style School ByDanie youtube kanaal, zo ben je altijd als eerste op de hoogte! Klik hieronder op de rode button of Abonneer Je Hier!youtubebutton-02Vind je de video leuk? Laat het ons weten door een duimpje op te steken! (thank you!)
Heb je de vorige vlog gemist? Bekijk hem hier!

Wil je ook de opleiding tot Allround Stylist volgen? Schrijf je dan nog snel in! We zitten bijna vol. Kijk hier voor meer informatie.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Sustainable fashion

Masterclass Ronald van der Kemp: Sustainable fashion

Ronald van der Kemp is een grote naam in de modewereld. Als er een Nederlandse designer is die staat voor…
Wishes for 2021

Wishes for 2021

Onze masters en docenten spreken in deze video hun wens uit voor 2021. Ook namens Style School ByDanie wensen we…
VLOG #1 - KICK OFF STYLE SCHOOL GIRLS

VLOG #1 - KICK OFF STYLE SCHOOL GIRLS

Jaaaaaa! Vandaag staat de allereerste échte vlog online van de Style School Girls! Kijk je mee?     Volg de avonturen van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.