fbpx Skip to content

Student spotlight: Tanja

Student spotlight: Tanja

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Styling student Tanja.

Tanja, vertel kort eens iets over jezelf

Ik ben Tanja van Roemburg, 44 jaar en ik heb 19 jaar een fastfoodrestaurant gehad. Het was tijd voor een nieuwe stap. Nu werk ik twee dagen in een kledingwinkeltje. Ik houd het meest van mijn gezin – mijn man Erwin en dochter Sam van 8. Ik roep regelmatig: er moet meer gelachen worden, het is altijd tijd voor champagne en wees lief voor elkaar. Ik hoop op te vallen door mijn levenservaring en no-nonsense houding.

Waarom heb je voor de jaaropleiding Allround Styling gekozen?

Ik wilde mijzelf nu de kans geven iets te doen wat mij echt leuk lijkt. Ik ervaar de lessen als super positief. Ik krijg er heel veel energie van en raak geïnspireerd. Heerlijk om dit te ervaren nadat ik zo lang op de automatische piloot ondernemer ben geweest.

Wat maakt dit vak zo leuk?

Het samenwerken met mensen.

“Kies altijd voor kwaliteit!”

Welke stylist inspireert jou?

Ik vond Jetteke van Lexmond echt geweldig, zo positief en nuchter. Haar passie is inspirerend. En welke designer mij inspireert? Ik zou graag met Dries van Nooten willen samenwerken, hij is ook down to earth, en heeft een prachtige eigen stijl en visie.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Ik hoop bij een magazine te mogen werken. Ik geef mezelf zakelijk gezien twee jaar om een plek in de fashion wereld te krijgen. Privé hoop ik zo happy te blijven als dat ik nu ben.
Net zoals Tanja aan de slag met je passie voor styling? Schrijf je hier in voor de jaaropleiding Allround Styling op Style School ByDanie. It’s never too late to follow a dream!

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.