fbpx Skip to content

Masterclass Fred van Leer

Masterclass Fred van Leer

Topstylist Fred van Leer mag zichzelf inmiddels zelf een BN-er noemen. Hij kleedt artiesten, presentatrices, en daarnaast ook de gewone vrouw. Zijn theatertour Leer van Fred is een doorslaand succes. Tijdens zijn shows leert elke Nederlandse vrouw over styling en kleding. Hij heeft daarnaast een eigen programma op TLC en schreef een boek. Maar wij kennen Fred als een van de topstylisten van Nederland.

De Allround Styling studenten werden afgelopen week verrast met een masterclass van deze hysterische modekenner. Zij zijn net begonnen aan hun tweede semester en moesten dus even omschakelen van Fashion Styling – styling voor fotoshoots etc. – naar Personal Styling. Fred kwam dus precies op het juiste moment. Hij vertelde met veel enthousiasme, maar wist tegelijkertijd ook de juiste snaar te raken. Geweldig!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.