fbpx Skip to content

Masterclass Fred van Leer

Masterclass Fred van Leer

Topstylist Fred van Leer mag zichzelf inmiddels zelf een BN-er noemen. Hij kleedt artiesten, presentatrices, en daarnaast ook de gewone vrouw. Zijn theatertour Leer van Fred is een doorslaand succes. Tijdens zijn shows leert elke Nederlandse vrouw over styling en kleding. Hij heeft daarnaast een eigen programma op TLC en schreef een boek. Maar wij kennen Fred als een van de topstylisten van Nederland.

De Allround Styling studenten werden afgelopen week verrast met een masterclass van deze hysterische modekenner. Zij zijn net begonnen aan hun tweede semester en moesten dus even omschakelen van Fashion Styling – styling voor fotoshoots etc. – naar Personal Styling. Fred kwam dus precies op het juiste moment. Hij vertelde met veel enthousiasme, maar wist tegelijkertijd ook de juiste snaar te raken. Geweldig!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.