fbpx Skip to content

Masterclass Fred van Leer

Masterclass Fred van Leer

Topstylist Fred van Leer mag zichzelf inmiddels zelf een BN-er noemen. Hij kleedt artiesten, presentatrices, en daarnaast ook de gewone vrouw. Zijn theatertour Leer van Fred is een doorslaand succes. Tijdens zijn shows leert elke Nederlandse vrouw over styling en kleding. Hij heeft daarnaast een eigen programma op TLC en schreef een boek. Maar wij kennen Fred als een van de topstylisten van Nederland.

De Allround Styling studenten werden afgelopen week verrast met een masterclass van deze hysterische modekenner. Zij zijn net begonnen aan hun tweede semester en moesten dus even omschakelen van Fashion Styling – styling voor fotoshoots etc. – naar Personal Styling. Fred kwam dus precies op het juiste moment. Hij vertelde met veel enthousiasme, maar wist tegelijkertijd ook de juiste snaar te raken. Geweldig!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.