fbpx Skip to content

Ervaringen cursisten Personal Styling

Ervaringen cursisten Personal Styling

Al jaren werken we heel hard om de cursussen van Style School ByDanie zo interessant, inspirerend en professioneel mogelijk in te steken. De beoordelingen van de cursisten zijn een kroon op ons werk. Het is fantastisch om te zien dat ze zo enthousiast zijn en de cursus succesvol afronden. Wij vroegen de Personal Styling cursisten naar hun ervaring met de cursus en de Style School. Lees je mee?

“De Personal Styling cursus heeft er voor gezorgd dat ik styling echt snap. Bruikbare tips en docenten uit de praktijk zorgen voor inspiratie en handvatten, waarmee je direct aan de slag kan. Ideaal te combineren met mijn werk en het heeft deuren geopend waar ik nooit van had durven dromen.” – Sara Griffioen

“Leuke cursus, waarin je alle facetten van het vak personal stylist leert kennen. Theorie en masterclasses gegeven door vakkundige docenten. Prettige en sfeervolle locatie.” – Orna Dotsch

“Ik heb een hele leuke, inspirerende, leerzame cursus gehad op een mooie locatie. Ontzettend leuke groep en het is heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen die allemaal een passie voor mode hebben. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de organisatie en het enthousiasme waarmee we werden ontvangen en de cursus hebben kunnen volgen.” – Henriette Wouters

Cursus Personal Styling

Dit jaar zijn er nog twee momenten waarop je kunt starten met de cursus Personal Styling. Klik hier om te kijken naar de beschikbaarheid.

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.