fbpx Skip to content

Ervaringen cursisten Personal Styling

Ervaringen cursisten Personal Styling

Al jaren werken we heel hard om de cursussen van Style School ByDanie zo interessant, inspirerend en professioneel mogelijk in te steken. De beoordelingen van de cursisten zijn een kroon op ons werk. Het is fantastisch om te zien dat ze zo enthousiast zijn en de cursus succesvol afronden. Wij vroegen de Personal Styling cursisten naar hun ervaring met de cursus en de Style School. Lees je mee?

“De Personal Styling cursus heeft er voor gezorgd dat ik styling echt snap. Bruikbare tips en docenten uit de praktijk zorgen voor inspiratie en handvatten, waarmee je direct aan de slag kan. Ideaal te combineren met mijn werk en het heeft deuren geopend waar ik nooit van had durven dromen.” – Sara Griffioen

“Leuke cursus, waarin je alle facetten van het vak personal stylist leert kennen. Theorie en masterclasses gegeven door vakkundige docenten. Prettige en sfeervolle locatie.” – Orna Dotsch

“Ik heb een hele leuke, inspirerende, leerzame cursus gehad op een mooie locatie. Ontzettend leuke groep en het is heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen die allemaal een passie voor mode hebben. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de organisatie en het enthousiasme waarmee we werden ontvangen en de cursus hebben kunnen volgen.” – Henriette Wouters

Cursus Personal Styling

Dit jaar zijn er nog twee momenten waarop je kunt starten met de cursus Personal Styling. Klik hier om te kijken naar de beschikbaarheid.

Other stories

Other stories

Wishes for 2021

Wishes for 2021

Onze masters en docenten spreken in deze video hun wens uit voor 2021. Ook namens Style School ByDanie wensen we…
Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Vandaag kondigen we vol trots de uitbreiding van ons opleidingsaanbod aan. Wat zeg ik, de verbreding van ons aanbod! We…
Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Is het jouw grote droom om Fashion Stylist te worden? En wil je graag de styling verzorgen tijdens grote shoots…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.