fbpx Skip to content

Masterclass van stylist Jetteke van Lexmond

Masterclass van stylist Jetteke van Lexmond

Jetteke van Lexmond is een bekende naam. Als gerenommeerd editorial stylist verzorgt zij campagnes voor magazines – zoals VOGUE – en grote merken.

Ze reist de wereld over om samen met een professioneel team de mooiste beelden vast te leggen.

Editorial stylist Jetteke inspireerde en motiveerde de Style School studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling tijdens haar masterclass. Dankzij haar koffer vol kennis kan niemand hen beter vertellen wat een baan als stylist inhoudt. Een waardevolle masterclass van een bekende, maar vooral vakkundige stylist en docente. Wil jij het vak leren van onder andere Jetteke en haar collega-topstylisten? Klik hier voor meer informatie over de jaaropleiding.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.