fbpx Skip to content

Masterclass hoofdredacteur Yara Michels

Masterclass hoofdredacteur Yara Michels

Wat de inmiddels hoofdredacteur van LINDA. meiden, Yara Michels, de afgelopen jaren heeft bewerkstelligd is groots te noemen.

Haar platform Chapter Friday was de start van haar succesvolle carrière. Yara Michels groeide uit tot een van de meest invloedrijke personen online en bemachtigde haar droombaan als hoofdredacteur.

Bekend stylist Danie Bles onderwierp Yara aan een live interview voor de klas. Zo kwamen alle aspecten van het succes van de hoofdredacteur aan bod. Yara Michels vertelde over het belang van een goed netwerk, haar doelen en solliciteren, maar besprak ook de minder fijne momenten (zoals blunders) uit haar loopbaan. Voor een realistisch en echt beeld van een carrière in de mode.

Yara Michels gaf een masterclass aan de studenten van de jaaropleiding. Meer informatie vind je hier.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.