fbpx Skip to content

Masterclass hoofdredacteur Yara Michels

Masterclass hoofdredacteur Yara Michels

Wat de inmiddels hoofdredacteur van LINDA. meiden, Yara Michels, de afgelopen jaren heeft bewerkstelligd is groots te noemen.

Haar platform Chapter Friday was de start van haar succesvolle carrière. Yara Michels groeide uit tot een van de meest invloedrijke personen online en bemachtigde haar droombaan als hoofdredacteur.

Bekend stylist Danie Bles onderwierp Yara aan een live interview voor de klas. Zo kwamen alle aspecten van het succes van de hoofdredacteur aan bod. Yara Michels vertelde over het belang van een goed netwerk, haar doelen en solliciteren, maar besprak ook de minder fijne momenten (zoals blunders) uit haar loopbaan. Voor een realistisch en echt beeld van een carrière in de mode.

Yara Michels gaf een masterclass aan de studenten van de jaaropleiding. Meer informatie vind je hier.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.