fbpx Skip to content

Graduates Personal Styling

Graduates Personal Styling

Tijdens de cursus Personal Styling word je opgeleid tot Personal Stylist. Een Personal Stylist geeft dames en heren kledingadvies en zorgt dat hij of zij stralend voor de dag komt.

In een outfit die past bij de persoonlijkheid, smaak en wensen van de klant. Het vak leer je door leerzame praktijkopdrachten en masterclasses van professionals uit het vak. Oftewel: learn from the best & learning by doing.

Deze enthousiaste groep ging je voor. Zij hebben zich 13 weken ingezet om te leren over het styling vak en te ontdekken wat zij zo leuk vinden aan dit werk. Dankzij deze cursus kunnen zij o.a. als topstylist, zelfstandig ondernemer in de modebranche, imagostylist, kleuradviseur en personal shopper aan de slag – de mogelijkheden zijn eindeloos. De cursisten namen hun certificaat met trots in ontvangst en zijn klaar voor een carrière in de mode.

Wil jij ook een cursus tot Personal Stylist volgen? Klik hier om je in te schrijven!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.