fbpx Skip to content

Graduates Personal Styling

Graduates Personal Styling

Tijdens de cursus Personal Styling word je opgeleid tot Personal Stylist. Een Personal Stylist geeft dames en heren kledingadvies en zorgt dat hij of zij stralend voor de dag komt.

In een outfit die past bij de persoonlijkheid, smaak en wensen van de klant. Het vak leer je door leerzame praktijkopdrachten en masterclasses van professionals uit het vak. Oftewel: learn from the best & learning by doing.

Deze enthousiaste groep ging je voor. Zij hebben zich 13 weken ingezet om te leren over het styling vak en te ontdekken wat zij zo leuk vinden aan dit werk. Dankzij deze cursus kunnen zij o.a. als topstylist, zelfstandig ondernemer in de modebranche, imagostylist, kleuradviseur en personal shopper aan de slag – de mogelijkheden zijn eindeloos. De cursisten namen hun certificaat met trots in ontvangst en zijn klaar voor een carrière in de mode.

Wil jij ook een cursus tot Personal Stylist volgen? Klik hier om je in te schrijven!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.