fbpx Skip to content

Graduates Personal Styling

Graduates Personal Styling

Tijdens de cursus Personal Styling word je opgeleid tot Personal Stylist. Een Personal Stylist geeft dames en heren kledingadvies en zorgt dat hij of zij stralend voor de dag komt.

In een outfit die past bij de persoonlijkheid, smaak en wensen van de klant. Het vak leer je door leerzame praktijkopdrachten en masterclasses van professionals uit het vak. Oftewel: learn from the best & learning by doing.

Deze enthousiaste groep ging je voor. Zij hebben zich 13 weken ingezet om te leren over het styling vak en te ontdekken wat zij zo leuk vinden aan dit werk. Dankzij deze cursus kunnen zij o.a. als topstylist, zelfstandig ondernemer in de modebranche, imagostylist, kleuradviseur en personal shopper aan de slag – de mogelijkheden zijn eindeloos. De cursisten namen hun certificaat met trots in ontvangst en zijn klaar voor een carrière in de mode.

Wil jij ook een cursus tot Personal Stylist volgen? Klik hier om je in te schrijven!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.