fbpx Skip to content

Masterclass Leco van Zadelhoff

Masterclass Leco van Zadelhoff

De magische handen van Leco van Zadelhoff weten iedere vrouw en man nóg knapper te maken. Leco is de vaste visagist van

Leontine Borsato, Angela Groothuizen, Caroline Tensen en meer bekende namen. Hij heeft een ongekende passie voor zijn vak, en daar mochten de Allround Mode Styling studenten van Style School ByDanie van meegenieten.

Leco van Zadelhoff verzorgde namelijk een masterclass, waarin hij de basistechnieken van make-up doceerde. Het is een fijne toevoeging voor de studenten om basiskennis te hebben van visagie. Zo kunnen zij hun toekomstige klanten een totaalpakket bieden: visagie en mode gaan hand in hand.

Les krijgen van Leco van Zadelhoff en andere bekende professionals? Klik hier voor meer informatie over de Allround Mode Styling Opleiding.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.