fbpx Skip to content

Masterclass Leco van Zadelhoff

Masterclass Leco van Zadelhoff

De magische handen van Leco van Zadelhoff weten iedere vrouw en man nóg knapper te maken. Leco is de vaste visagist van

Leontine Borsato, Angela Groothuizen, Caroline Tensen en meer bekende namen. Hij heeft een ongekende passie voor zijn vak, en daar mochten de Allround Mode Styling studenten van Style School ByDanie van meegenieten.

Leco van Zadelhoff verzorgde namelijk een masterclass, waarin hij de basistechnieken van make-up doceerde. Het is een fijne toevoeging voor de studenten om basiskennis te hebben van visagie. Zo kunnen zij hun toekomstige klanten een totaalpakket bieden: visagie en mode gaan hand in hand.

Les krijgen van Leco van Zadelhoff en andere bekende professionals? Klik hier voor meer informatie over de Allround Mode Styling Opleiding.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.