fbpx Skip to content

Styling les van Danie Bles

Styling les van Danie Bles

Het kan natuurlijk niet anders dan dat je les krijgt van Danie op Style School ByDanie. De Creative Director van de school deelt bij iedere opleiding of cursus haar verhaal. De Rachel Zoë van de Nederlandse sterren

begon haar carrière in de tijdschriftenwereld. Nu is zij dé stylist van het land. Daarnaast is ze eigenaresse van Amsterdam Fashion Week en heeft ze een eigen vintage-store. Kortom, genoeg om een leerzame masterclass mee te vullen.

En dat deed ze dan ook. Ze gaf een masterclass aan de Personal Styling cursisten, waar niet alleen theorie en haar verhaal centraal stond. Nee, Danie Bles ging ook mee ‘stylen’. De cursisten shopten looks en bekeken ze samen met Danie, om vervolgens tot nóg betere looks te komen.

Zie jij jezelf in de stylingwereld werken? Lees hier meer over de cursus Personal Styling.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.