fbpx Skip to content

Styling les van Danie Bles

Styling les van Danie Bles

Het kan natuurlijk niet anders dan dat je les krijgt van Danie op Style School ByDanie. De Creative Director van de school deelt bij iedere opleiding of cursus haar verhaal. De Rachel Zoë van de Nederlandse sterren

begon haar carrière in de tijdschriftenwereld. Nu is zij dé stylist van het land. Daarnaast is ze eigenaresse van Amsterdam Fashion Week en heeft ze een eigen vintage-store. Kortom, genoeg om een leerzame masterclass mee te vullen.

En dat deed ze dan ook. Ze gaf een masterclass aan de Personal Styling cursisten, waar niet alleen theorie en haar verhaal centraal stond. Nee, Danie Bles ging ook mee ‘stylen’. De cursisten shopten looks en bekeken ze samen met Danie, om vervolgens tot nóg betere looks te komen.

Zie jij jezelf in de stylingwereld werken? Lees hier meer over de cursus Personal Styling.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.