fbpx Skip to content

Styling les van Danie Bles

Styling les van Danie Bles

Het kan natuurlijk niet anders dan dat je les krijgt van Danie op Style School ByDanie. De Creative Director van de school deelt bij iedere opleiding of cursus haar verhaal. De Rachel Zoë van de Nederlandse sterren

begon haar carrière in de tijdschriftenwereld. Nu is zij dé stylist van het land. Daarnaast is ze eigenaresse van Amsterdam Fashion Week en heeft ze een eigen vintage-store. Kortom, genoeg om een leerzame masterclass mee te vullen.

En dat deed ze dan ook. Ze gaf een masterclass aan de Personal Styling cursisten, waar niet alleen theorie en haar verhaal centraal stond. Nee, Danie Bles ging ook mee ‘stylen’. De cursisten shopten looks en bekeken ze samen met Danie, om vervolgens tot nóg betere looks te komen.

Zie jij jezelf in de stylingwereld werken? Lees hier meer over de cursus Personal Styling.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.