fbpx Skip to content

Masterclass Lonneke Nooteboom

Masterclass Lonneke Nooteboom

Lonneke Nooteboom, beter bekend als de oprichter van Style My Day. Dit modeplatform trekt nog steeds veel bezoekers.

Lonneke focust zich nu op haar werk als Fashion & Celebrity Stylist. Dat gaat als een trein, net zoals haar bekendheid op social media. Deze stylist weet andere vrouwen te inspireren met haar stijlvolle looks.

Een stylist als Lonneke heeft jarenlange ervaring in het vak. Ze kent de valkuilen, maar ook de sleutels tot succes. Tijdens de jaaropleiding Allround Mode Styling deelde Lonneke haar kennis met de studenten. Andere bekende stylistes als Jetteke van Lexmond, Fred van Leer en Patty Zomer deden dit eveneens. Op Style School ByDanie leer je het vak van echte professionals. Klik hier voor meer informatie over de jaaropleiding.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.