fbpx Skip to content

Masterclass Lonneke Nooteboom

Masterclass Lonneke Nooteboom

Lonneke Nooteboom, beter bekend als de oprichter van Style My Day. Dit modeplatform trekt nog steeds veel bezoekers.

Lonneke focust zich nu op haar werk als Fashion & Celebrity Stylist. Dat gaat als een trein, net zoals haar bekendheid op social media. Deze stylist weet andere vrouwen te inspireren met haar stijlvolle looks.

Een stylist als Lonneke heeft jarenlange ervaring in het vak. Ze kent de valkuilen, maar ook de sleutels tot succes. Tijdens de jaaropleiding Allround Mode Styling deelde Lonneke haar kennis met de studenten. Andere bekende stylistes als Jetteke van Lexmond, Fred van Leer en Patty Zomer deden dit eveneens. Op Style School ByDanie leer je het vak van echte professionals. Klik hier voor meer informatie over de jaaropleiding.

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.