fbpx Skip to content

Les van stylist Kelly Huijsman

Les van stylist Kelly Huijsman

Een onderdeel van de jaaropleiding Allround Mode Styling is Personal Styling. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je als Allround Stylist alle facetten van het stylingvak kunt dromen. Zodat je, na het afronden van de opleiding, weet wat voor stylist jij bent

en je alle kanten op kunt. Voor het doceren van het vakgebied Personal Styling hebben we niet de minste gekozen. Kelly Huijsman is jarenlang de rechterhand van Danie Bles geweest en heeft inmiddels zelf een klantenbestand opgebouwd waar je u tegen zegt. Kelly is o.a. de stylist van Chantal Janzen, Patty Brard en Viktor Brand.

Kelly gaat in haar lessen zowel in op de theorie als de praktijk. Zo komt het regelmatig voor dat de studenten elkaar als pasmodel gebruiken. Wil jij ook les krijgen van de top uit modeland? Klik hier voor meer informatie over de jaaropleiding Allround Mode Styling.

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.