fbpx Skip to content

Weekly Report: Say hi to our new talents!

Weekly Report: Say hi to our new talents!

Deze week mochten we de nieuwe studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling ontvangen. Wat een enthousiaste groep! Het gaat weer een topjaar worden bomvol masterclasses én te gekke praktijkopdrachten.

De eerste dag stond in het teken van kennis maken. Onder leiding van student counselor Ingrid van Essen leerde de studenten elkaar en het team kennen. Voor een extra warm welkom had Style School ByDanie de eerste lunch georganiseerd. De tafel stond vol met croissantjes, sandwiches, yoghurt en smoothies! In de middag werd het jaarprogramma gepresenteerd. Een spannende eerste dag. De leerlingen gingen met een tas vol spullen en positieve energie naar huis!

Dag twee kwam Danie Bles gezellig langs om kennis te maken met de nieuwe groep. Er heerste een fijne en relaxte sfeer. De studenten kregen de mogelijkheid om al hun vragen te stellen. ’s Middags was het tijd voor het eerste echte vak Fashion & Concept. Tijdens deze lessen leer je alles over conceptontwikkeling. De eerste opdracht werd besproken. Educator en Fashion Stylist Suuz Bisschops was ervan onder de indruk. ‘Ik voorspel dat dit een zeer talentvolle groep is’. En daar was Danie het helemaal mee eens.

Stay tuned!

Wil je nog instromen? Neem dan snel contact met ons op via: info@styleschoolbydanie.com

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.