fbpx Skip to content

Weekly Report: Say hi to our new talents!

Weekly Report: Say hi to our new talents!

Deze week mochten we de nieuwe studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling ontvangen. Wat een enthousiaste groep! Het gaat weer een topjaar worden bomvol masterclasses én te gekke praktijkopdrachten.

De eerste dag stond in het teken van kennis maken. Onder leiding van student counselor Ingrid van Essen leerde de studenten elkaar en het team kennen. Voor een extra warm welkom had Style School ByDanie de eerste lunch georganiseerd. De tafel stond vol met croissantjes, sandwiches, yoghurt en smoothies! In de middag werd het jaarprogramma gepresenteerd. Een spannende eerste dag. De leerlingen gingen met een tas vol spullen en positieve energie naar huis!

Dag twee kwam Danie Bles gezellig langs om kennis te maken met de nieuwe groep. Er heerste een fijne en relaxte sfeer. De studenten kregen de mogelijkheid om al hun vragen te stellen. ’s Middags was het tijd voor het eerste echte vak Fashion & Concept. Tijdens deze lessen leer je alles over conceptontwikkeling. De eerste opdracht werd besproken. Educator en Fashion Stylist Suuz Bisschops was ervan onder de indruk. ‘Ik voorspel dat dit een zeer talentvolle groep is’. En daar was Danie het helemaal mee eens.

Stay tuned!

Wil je nog instromen? Neem dan snel contact met ons op via: info@styleschoolbydanie.com

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.