fbpx Skip to content

The results: Studio Shoot

The results: Studio Shoot

Na alle voorbereidingen was het zover! De cursisten Fashion Styling  kwamen bepakt en bezakt binnen bij de studio van Ernstige Zaken. Het was tijd voor de studio shoot.

Style School ByDanie regelde de studio, fotograaf, hair & make-up artist en het model. De cursisten zorgden voor een goed uitgewerkt concept met moodboards, kleding en accessoires. In samenwerking met top fotograaf Martijn Senders, visagiste Christel Man en modellen van New Generations Model Management waren de cursisten verantwoordelijk voor hun eigen beeld, met het thema Abstract Shapes.

De resultaten van deze shoot vind je in de portfolio’s van onze cursisten. Zij bouwen namelijk tijdens de 13-weekse cursus Fashion Styling aan een goedgevuld boek met diverse beelden. Hiermee kunnen de cursisten aan belangrijke kopstukken uit het stylingvak – zoals fashion directors van merken en magazines – laten zien wat ze in huis hebben.

Fotografie Martijn Senders, Haar en make-up Christel Man, Modellen New Generations Model Management.

Met dank aan Pascal-Joël Weber en Ernstige Zaken Studios.

Rachel Tzehaye

Loredana Onciul

Dilana Nelson

Lexie Louwerens

Marjolein Kaipatty

Anniek Geise

Evelien van Muijlwijk

Suzanne van Nunen

Timothy Molly

Burcu Birik

Julia Klomp

Oona de Koning

Dewi Tiggelaar

Other stories

Other stories

Results: Still Shoot

Results: Still Shoot

Met still life styling, ofwel product styling, verzorg je niet de styling van de modellen maar de styling van items…
Vrijwerk shoot van Frauke

Vrijwerk shoot van Frauke

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht de kans om hun eigen shoot van top tot…
Vrijwerk shoot van Julia

Vrijwerk shoot van Julia

Tijdens onze jaaropleiding Allround Styling leren de studenten alle facetten van het styling vak. Het eerste semester staat in het…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.