fbpx Skip to content

Weekly report: Grazia & Elite Model Look Finale

Weekly report: Grazia & Elite Model Look Finale

Het was weer een afwisselende en inspirerende week voor de studenten van de Jaaropleiding Allround Mode Styling. Van een bezoek aan de redactie van Grazia & Marie-Claire tot aan backstage werken bij de Elite Model Look Finale 2019.

De studenten begonnen hun week met een bezoek aan het hoofdkantoor van Grazia en Marie-Claire. Een belangrijke plek in de mode; de start van een magazine. Ze kregen een inspirerende masterclass op locatie van de Fashion Director van Grazia en Marie-Claire, Cara Schiffelers. Daarnaast waren twee oud studenten van Style School ByDanie, Pip Peters en Zoë Wagenaar er ook bij! Na de jaaropleiding hebben zij een plekje weten te bemachtigen bij de Grazia.

Drie weken geleden ontvingen de studenten een challenge vanuit de Grazia, die ze voor deze dag moesten voorbereiden. De winnaars met de mooiste shopping pages werden uitgekozen door Cara en Pip. Hoe gaaf is dat!  Als dank voor het warme ontvangst en de motiverende masterclass namen we een delicious treat mee voor het team van Grazia. Allround Mode Styling student Valentina Sturris vertelt haar ervaring over het bezoek aan de redactie:

“Het was een erg fijne sfeer. Cara en Pip hebben hun ervaringen met ons gedeeld en een mooie inkijk gegeven bij Marie-Claire en de Grazia. Ik bewonder wat zij hebben bereikt en dat inspireert mij. Het was een bijzondere belevenis!”

Op zaterdag werden de studenten opgeroepen als dresser voor de Elite Model Look Finale 2019. Via Style School ByDanie kregen de upcoming stylisten de kans om praktijkervaring op te doen en een netwerk op te bouwen. Het team van Danie Bles verzorgden samen met Tricja Styling alle sets voor de finale. Onder leiding van dit dream team werden de studenten deze dag begeleidt.  De studenten kregen ieder een finalist toegewezen, die zij van top tot teen moesten aankleden. Van stomen, tot aankleden en alle andere voorbereidingen. Onze studenten hebben het super goed gegaan en kregen een waar voorproefje van het échte styling vak! Good job, ladies! 

Kijk mee in de foto’s hieronder!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.