fbpx Skip to content

Backstage: Commerciële Shoot

Backstage: Commerciële Shoot

De eerste shoot voor de studenten Allround Mode Styling is een feit! Ze beten het spits af met een Commerciële Shoot in samenwerking met upcoming fashion brand Acide. We nemen je mee in een backstage verslag.

Een top team van grote namen uit de mode industrie kwamen naar Style School ByDanie. Het klaslokaal werd deze keer omgetoverd tot een backstage. Na weken van voorbereiding, het maken van moodboards en het shoppen van de accessoires en schoenen was het eindelijk zover. Met het prachtige kleding van nieuwe merk Acide (we wanted everything!) moesten de studenten on the spot een look creëeren. Zelf waren ze verantwoordelijk voor het concept, de accessoires en de afstyling. Per duo hadden ze een kwartier de tijd om met de look een fashionable beeld te creëeren. De studenten werkten deze shoot samen met commercieel fashion fotograaf Tarone Rachamim, make-up en haar expert Christel Man (Angelique Hoorn Management) en assistent Floor Bergshoeff, Stylist Famke Mesman en modellen Stacey (Elite) en Iris (It’s Me Model Management).

Nog even afwachten tot de resultaten binnen zijn..
Maar hieronder alvast de backstage beelden >

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.